Gemeenteprojecten

Freelance Bestuur jurist

Geplaatst 29 mrt. 2021
Project ID: YIS000572
Plaats
Nuenen
Duur
3 maanden
(1 apr. 2021 - 30 jun. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
70 - 85 €/hr

Wat ga je doen?

 Je houd je graag bezig met juridische vraagstukken en hebt goede ideeën over strategische opgaven? Je vind het leuk om beleid vorm te geven en hier ook controle op te houden? Voorkeur op concern niveau (staf) met bestuurlijke antenne.

Liefst zo allround mogelijk, maar anders een Sociaal Domein achtergrond, omdat de ruimtelijke kennis al ruimschoots is geborgd binnen de organisatie. Je weet van aanpakken en kan de balans brengen tussen juridische scherpte en een pragmatische insteek. Je kan tegenwicht brengen en laat je daarbij niet in het veld slaan.

 

Als bestuur jurist ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van beleid, het opzetten en uitbouwen van controle- en planningsinstrumenten en het adviseren van het bestuur en management over strategische opgaven. Lekker veelzijdig dus!

Je biedt het MT zicht op juridische risico’s op strategisch niveau. Vanuit die rol toets je ook de collegevoorstellen alvorens deze door het MT worden doorgeleid naar het college.

Jij beschikt over een WO werk- en denkniveau, hebt de opleidingen Juridische Control (non Profit) en AO/IC gevolgd en hebt al ervaring met juridische advisering op managementniveau. Je vind het leuk om jou kennis en ervaring te delen met een organisatie die volop in ontwikkeling is.


Functie-eisen    

  • Minimaal WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt de (bij voorkeur) aanvullende opleidingen Juridische Control Non-Profit en AO/IC afgerond;
  • Je hebt ruime ervaring met advisering binnen een ambtelijke organisatie.
  • Bestuursrechtelijke kennis
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente


Sollicitatie deadline is 31-3 om 15:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten