Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsontwikkelaar Samenleving

Geplaatst 14 mei 2021
Project ID: YIS000694
Plaats
Deurne
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 31 mei 2021
Einde: 30 nov. 2021
Tarief
50 - 65 €/uur

Wat ga je doen?


Je krijgt een uitdagende rol in het ontwikkelen en implementeren van beleid binnen het team Samenleving Ontwikkeling. Vanuit de basis van cultuur, maatschappelijke accommodaties, sport en gezondheid, kun je ingezet worden op alle beleidsvelden binnen het ruimtelijke of maatschappelijke domein. Je werkt aan grote dossiers, waar veel politieke, bestuurlijke en media aandacht op gevestigd is, zoals het cultuurcentrum, de musea, buitensportvelden en het zwembad. Je houdt je ook bezig met stimuleringssubsidies en nieuwe beweegaccommodaties voor jong en oud met een multifunctioneel karakter i.c.m. ontmoeten, onderwijs, wonen of gezondheid. Er wordt dus van je verwacht dat je uiteenlopende materie snel eigen maakt.


Je werkt graag zelfstandig en integraal, neemt regie en hebt creatieve ideeën over jouw aanpak om burgers en maatschappelijke organisaties te betrekken bij de vorming van beleid. Je signaleert kansen in de “markt” voor zowel bestaande als nieuwe zaken. Verder sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om verschillende communicatiestijlen te hanteren in allerlei gesprekken die voorbij komen, zoals college, commissie, met samenwerkingspartijen, burgers, of in gesprek met de bestuurder. Politieke sensitiviteit is voor jou vanzelfsprekend!


Wat neem je mee als beleidsontwikkelaar Samenleving?

 

  • Hbo+ of WO-niveau;
  • meerjarige ervaring in beleidsontwikkeling en projectmatig werken. Je brengt een brede werkervaring mee binnen diverse beleidsterreinen.
  • Kennis over het culturele veld, sport en gezondheid is een pré.


Jouw kracht is?

 

  • Je neemt initiatief en regie, geeft een integraal advies en verbindt je aan te behalen resultaten;
  • je kent de trends en ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar wat nodig en passend is voor Deurne;
  • Je houdt van dynamiek en bent stressbestendig;
  • je bent flexibel, kritisch en brengt een vernieuwende en frisse blik mee;
  • je bouwt aan- en neemt deel in netwerken;
  • je hebt oog voor de belangen die spelen en geeft gevraagd en ongevraagd advies;
  • je bent een stevige sparringpartner en communiceert effectief, luistert goed en vraagt door en weet op een respectvolle manier te overtuigen.
  • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht.


Sollicitatie deadline is 18-5 om 15:00 uur


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten