Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsontwikkelaar (zzp)

Geplaatst 25 apr. 2023
Project ID: YIS 9132687
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 22 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
83 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 mei 2023 12:00

Start: 22-05-2023

Eind: 31-12-2023

Aantal uren: 24-32

Niveau: Medior / senior

Richtlijn tarief: €83-€100

Waardering: De functie van beleidsontwikkelaar/regisseur wordt gewaardeerd op schaal 11, en is afhankelijk van de kennis en ervaring die de kandidaat meebrengt.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De recent afgesloten gezondheidsakkoorden GALA (Gezond en Actief Leven Akkoord) en IZA (Integraal Zorg Akkoord) hebben de gemeenten en GGD in onze regio voor de uitdaging geplaatst om op hele korte termijn een integraal preventieplan 2024-2026 te maken op basis waarvan de gemeenten een beroep kunnen doen op de middelen die landelijk beschikbaar zijn gesteld. Onderdeel van het preventieplan is de rol van de GGD: versterken van de kennis-en adviesfunctie en een coördinerende rol met betrekking tot de regionale opgave en de keten aanpakken. Voor 2023 heeft de GGD middelen ter beschikking gekregen om deze rol vorm te geven en te concretiseren. Doel is om voor de periode 2024-2026 met een duidelijke opdracht van de 14 gemeenten aan de slag te gaan.

Wij zijn dringend op zoek naar een beleidsontwikkelaar/regisseur voor de processturing op deze opdracht. Je stapt in een rijdende trein! Wij zijn momenteel al druk bezig met de voorbereiding van een voorstel over de rol van de GGD voor de bestuurscommissie gezondheid. We voeren intensief overleg met gemeenten, zorgpartners en zorgverzekeraars. Bij dat proces haak je aan. Je gaat samen met de teams beleid en onderzoek de scherpte zoeken in uitwerking van de opdracht: realistische doelen, heldere verwachtingen en goede samenwerkingsafspraken! Voor de GGD is het van belang dat we waar kunnen maken wat we beloven. Dat betekent ook het verbinden van lokale vraagstukken en uitdagingen naar werkbare regionale aanpakken. Dat doen we al op onderdelen maar daar kunnen we ons verder in ontwikkelen en in profileren.


We hebben een regisseur nodig die:

-         Ervaring heeft in het aansturen van processen en/of programma’s

-         Ervaring heeft in  de zorg- of sociale domein en de netwerksamenwerking

-         Zich op basis van ervaring in korte tijd kan inwerken op het vraagstuk

-         Heldere doelen en kaders kan formuleren

-         Proactief en ondernemend is

-         Beschikt over bestuurlijke sensitiviteit en draagvlak kan creëren

-         Met gemak een beleidsstuk of voorstel schrijft

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten