Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsondersteuner maatschappelijke voorzieningen (ZZP)

Geplaatst 7 dec. 2021
Project ID: YIS 9105889
Plaats
Deurne
Uren
18 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 dec. 2021
Einde: 30 jun. 2022
Tarief
70 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 10-12 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren per week: 18 uren (in overleg in te delen)

Functieschaal: 9/10

Tarief: indicatie € 70-80 per uur afhankelijk van ervaring

 

Wat doe je als Beleidsondersteuner Maatschappelijke voorzieningen?

Voor maatschappelijke voorzieningen, ondersteun je de beleidsontwikkelaars bij huisvestings- en exploitatievraagstukken van sportverenigingen, schoolbesturen en andere maatschappelijke organisaties (zoals gemeenschapshuizen, scouting, jongerencentra, e.d.). Denk daarbij aan verzoeken om een nieuwe of andere locatie/accommodatie of een uitbreiding van de bestaande accommodatie. Daarnaast ben je bezig met het monitoren van de capaciteit van de sportvelden op basis van NOC*NSF- normen. Je beoordeelt en behandelt subsidieaanvragen met betrekking tot sportvelden en overige maatschappelijke voorzieningen. Ook ben je verantwoordelijk voor vraagstukken rondom onderwijsgebouwen, zoals renovatie en nieuwbouw van schoolgebouwen inclusief de financiering hiervan. Dit binnen het kader van de gemeentelijke verordening onderwijshuisvesting.

 

Je bent een goede gesprekspartner voor schoolbesturen, sportverenigingen en overige (beheers)stichtingen.   

 

Ben jij analytisch en administratief sterk en heb je ervaring met maatschappelijk vastgoed en kun je goed samenwerken? Dan ben je in Deurne op de juiste plek!

 

Wat neem je mee als beleidsondersteuner

-     Je hebt een opleiding op minimaal Hbo-niveau.

-     Je hebt kennis en ervaring (1-3 jaar) met het adviseren over maatschappelijk vastgoed en (onderwijs)huisvesting voor gemeenten en/of schoolbesturen.

-     Je hebt affiniteit met maatschappelijke voorzieningen.

-     Je hebt specifieke kennis van sportvelden, sportaccommodaties, gemeenschapshuizen en onderwijshuisvesting en specifieke verordeningen onderwijshuisvesting en NOC*NSF-normen. Hierbij weet je het landelijk netwerk van aanbieders en kenniscentra te vinden.

-     Je neemt regie en voelt je verantwoordelijk.

-     Je hebt gevoel voor bestuurlijke afwegingen en belangen.

-     Je werkt integraal en projectmatig. 

-     Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat alle materie mondeling en schriftelijk te vertalen in een voor bestuur, collega’s en inwoners te begrijpen verhaal.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten