Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsondersteuner duurzaamheid en milieu (zzp)

Geplaatst 9 feb. 2023
Project ID: YIS 9128153
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 29 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 feb. 2023 13:00

Startdatum: 1-3-2023

Duur opdracht: 29-2-2023

Uren p week: 36 uur ( dagen en uren in overleg)

Functieschaal: 10

Tarief: 70 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De samenleving verandert steeds en de overheid beweegt mee. Dat geldt ook voor de gemeente Gennep. We denken meer van buiten naar binnen. We verminderen waar mogelijk de regels en werken mee aan initiatieven van onze inwoners. Dit doen we met een organisatie waarin de verantwoordelijkheden zo verspreid mogelijk liggen. Focus op coaching, een sterkere adviesrol, én investeren in een communicatieve organisatie. Dat is de koers die we als gemeente hebben uitgezet.

Onze organisatie bestaat uit circa 130 medewerkers. Wij werken op een pragmatische manier en hebben korte lijnen naar het management en naar het bestuur. We doen dit op een informele manier. De organisatie bestaat uit drie afdelingen: Omgeving, Inwoners en Bedrijfsvoering. Voor het team Ontwikkeling van de afdeling Omgeving zoeken wij een

 

Beleidsondersteuner duurzaamheid en milieu (voor 36 uur per week) 

 

Wat ga je doen?

Als beleidsondersteuner heb je een gevarieerde functie binnen een dynamische omgeving. Je zorgt voor het uitvoeren van afgeronde producten, rekening houdend met vastgesteld beleid en andere relevante voorschriften op het vakgebied. Op deelgebieden ondersteun je de beleidsmedewerkers duurzaamheid, bij de uitvoering van beleid. Je verzamelt, ordent en verwerkt een complex aan gegevens met betrekking tot het vakgebied. Je voert de administratieve organisatie en voert mede de procesbewaking.


Wat breng je mee?

·       Je beschikt over een MBO- werk en denkniveau;

·       Je hebt (werk) ervaring op het gebied van ondersteuning;

·       Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

·       Je gaat planmatig en gestructureerd te werk.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten