Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker WMO

Geplaatst 27 okt. 2021
Project ID: YIS 9103142
Plaats
Budel
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 1 feb. 2022
Tarief
60 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 4-11 12:00

Voor de gemeente Cranendonk zijn we op zoek naar een beleidsmedewerker WMO,

start : zsm

eind : 01-02-2022

uren: 36 uur per week

Focus voor deze vacature ligt op : maatschappelijke opvang, ggd en statushouders

 

Beleidsadviseur Sociaal domein – aandachtsveld Wmo

 

Sla jij de brug tussen de gemeentelijke organisatie, onze partners en inwoners? Denk jij van nature in mogelijkheden? En is verbinden, netwerken en interactieve beleidsontwikkeling jouw passie? Dan is dit de ideale functie voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als ervaren beleidsadviseur initieer en ontwikkel je (strategisch) beleid op het brede terrein van de Wmo, maar ook sociaal domein overstijgend. Je doet dit samen met collega’s, partners en inwoners. Je signaleert, analyseert en vertaalt trends en ontwikkelingen naar adviezen en praktische uitvoeringsplannen. Actuele thema’s zijn o.a. (beschermd) wonen, maatschappelijke opvang, lokaal gezondheidsbeleid, mantelzorg- en vrijwilligersbeleid ondersteunend aan vitale gemeenschappen.

 

Je werkt proactief samen met collega’s en partners werkzaam in vakgebieden als (jeugd)zorg, onderwijs, sport, cultuur en werk en inkomen. Je bewaakt budgetten, verantwoordt en actualiseert de financiële stand van zaken en indien nodig stuur je bij. We vertrouwen bij deze werkzaamheden op jouw frisse blik en ‘wat kan wel’- instelling!

 

Wat verwachten we van je?

  • Je bent een enthousiaste aanpakker en weet met je positieve energie mensen mee te krijgen en aan je te binden;
  • Je bent initiatiefrijk en pragmatisch ingesteld;
  • Je bent overtuigend in je mondelinge en schriftelijke communicatie;
  • Je hebt ervaring met interactieve beleidsontwikkeling;
  • Je bent een sterke netwerker; je zoekt en legt verbinding met de samenleving rondom de bestuurlijke thema’s en ook intern creëer je een effectief netwerk;
  • Je hebt een goed politiek-bestuurlijk bewustzijn en bent in staat op meerdere (bestuurlijke) niveaus gelijktijdig te kunnen werken;

·        Je werkt vanuit eigenaarschap, verantwoordelijkheid en (samen)regie.

  • Je hebt actuele kennis van de wet- en regelgeving;
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten