Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker vastgoed (zzp)

Geplaatst 1 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110311
Plaats
Best
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 15 mrt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 07-03 11:00 uur

Startdatum: 15-3-2022

Einddatum: 31-12-2022

Uren per week: 24

Functieschaal: 10

Richtlijntarief: € (tarief is bespreekbaar, afhankelijk van ervaring)

 

Wat worden je taken?

Als beleidsmedewerker vastgoed maak je vanuit jouw discipline (juridisch en commercieel) onderdeel uit van het team Vastgoedbeheer.

Het team Vastgoedbeheer wordt aangestuurd door de senior medewerker vastgoed en bestaat collega’s vanuit de disciplines financiën, technisch beheer en ondersteuning. Het team is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de vastgoedportefeuille van de gemeente Best.

De vastgoedportefeuille bestaat uit een aantal categorieën vastgoed, zoals het beleidsondersteunend vastgoed, het eigen vastgoed en het vastgoed voor onderwijs.

•   Je ontwikkelt tactisch en strategisch beleid op het gebied van aan-/ verkoop, onderhoud en exploitatie van ons vastgoed;

•   Daarbij heb je oog voor de samenhang met de betreffende beleidsvelden zoals sport, welzijn, onderwijs en cultuur;

•   Je adviseert het bestuur, ambtelijk opdrachtgevers en teamleden over, en geeft mede vorm en inhoud aan, de te voeren strategieën in complexe projecten op het gebied van vastgoedontwikkeling en -exploitatie;

•   Je onderhoudt contacten met de verschillende stakeholders (zowel intern als extern);

•   Je draagt bij aan de vertaling van vastgesteld beleid naar de uitvoering en bewaakt de uitvoeringsprocessen;

•   Je herkent kansen om ons vastgoed efficiënter in te zetten en komt met voorstellen;

•   Je zorgt voor adequate overeenkomsten en de nakoming daarvan;

•   Je bent mede verantwoordelijk voor het vastleggen en bijhouden van relevante informatie binnen het vastgoedinformatiesysteem Axxerion; 

•   Je geeft uitvoering aan de Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs;

•   Je stelt een Integraal Huisvestingsplan op (2023-2027).

 

Wie zoeken wij?

De organisatie en de afdeling zijn volop in beweging. Dat vraagt dus ook iets van jou. We zijn op zoek naar een positief kritische collega, iemand die kan reflecteren, verandervermogen heeft en zich gemakkelijk aanpast aan een omgeving die in ontwikkeling is. Jouw mening doet er toe! Persoonlijk leiderschap is daarnaast een vanzelfsprekendheid voor je. 

 

Onze nieuwe collega die wij zoeken voldoet (zoveel mogelijk) aan de volgende aspecten:

•   Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij. Je houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en de relevante wet- en regelgeving

•   Kennis en affiniteit met (gemeentelijk) vastgoed;

•   Tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur;

•   Ervaring met relatiemanagement;

•   Jij bent een analytisch, ondernemend, daadkrachtig en verbindend persoon;

•   Jij beschikt over goede schriftelijke communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden.

 

Meer over de gemeente Best als organisatie?

De afdeling Regie & Ontwikkeling (R&O)

De afdeling R&O is één van de 6 afdelingen binnen onze gemeentelijke organisatie. De afdeling staat in het teken van beleidsontwikkeling op het gebied van het ruimtelijk en het sociaal domein. 

 

We zijn een relatief kleine organisatie, we werken met ongeveer 220 collega’s. Door deze beperkte omvang heb je snel een goed contact met collega’s en zijn de communicatielijnen kort. We willen ons verder ontwikkelen tot een netwerkende organisatie met een faciliterende rol in de Bestse gemeenschap. Omgevingsbewust zijn maakt onderdeel uit van het denken en doen. We bieden ruimte om te durven experimenteren en te leren met oog voor de klant. Zo houden we plezier in het werk. Samenwerken met passie is ons credo!

 

Zoek je een uitdagend en afwisselend takenpakket? Dat is hier mogelijk! Kom je bij ons werken, dan werk je in een dynamische werkomgeving, want je beweegt mee met ontwikkelingen in politiek en samenleving. Bij ons ligt de verantwoordelijkheid van de medewerker niet per definitie hoog of laag. Het gaat om het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de inzet van de juiste persoon op de juiste plek. De kernwaarden van onze organisatie zijn: respect, eigenkracht, samendoen, eenvoud en realisme. 

 

Meer weten over de gemeente Best en/of de gemeente Best als werkgever? Kijk dan op onze website https://www.gemeentebest.nl/werken-bij-de-gemeente-best of onze Facebook- of Twitterpagina!

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten