Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker sociaal domein (zzp)

Geplaatst 23 dec. 2022
Project ID: YIS 9126019
Plaats
Venray, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 23 jan. 2023
Einde: 1 mei 2023
Tarief
0 - 115 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 dec. 2022 13:00

Startdatum: 23-01-2023

Einddatum: 01-05-2023

Uren per week: 24-36

Functieschaal: 10A

Tariefindicatie: max. €115

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Over Venray

Venray is een gezellige stad en middelgrote gemeente in Noord-Limburg en ligt op een steenworp afstand van Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven. Sinds 1 januari 2010 vormt Venray een plattelandsgemeente met een stedelijke kern en daaromheen dertien dorpskernen. In de stedelijke kern wonen ongeveer 30.000 mensen. De overige 13.500 inwoners wonen in de dertien dorpen (variërend van 200 tot ruim 2000 inwoners per dorp). Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio.

 

Team Maatschappelijk Ontwikkeling

Het team houdt zich bezig met de collectieve vragen in de Venrayse samenleving. Met circa 40 medewerkers werken wij aan een breed scala van onderwerpen, zoals onderwijs, gezondheid veiligheid, sport, cultuur, sociaal domein en majeure projecten.

We willen resultaten halen waarbij het versterken van de omgeving van onze inwoners centraal staat. De rol van de overheid verandert, waardoor innovatie en verbinding steeds belangrijker worden. We maken gebruik van onze netwerken om onze doelstellingen te realiseren. Op diverse terreinen werken we samen met gemeenten in onze regio. Ga jij hier samen met ons een bijdrage aan leveren?

 

De functie

Binnen het team Maatschappelijke Ontwikkeling heb je een rol in het gezamenlijk ontwikkelen van beleidskaders die betrekking hebben op het maatschappelijk werkveld. Je aandachtsgebieden zijn divers en kennen de breedte van het maatschappelijk domein, met de nadruk op Onderwijs en Jeugd. In de functie van beleidsmedewerker adviseer je het gemeentebestuur en je collega’s. Je hebt een uitdagende rol als intermediair tussen de maatschappelijke partners en politiek. Innovatie, creativiteit en ontwikkeling zijn voor ons speerpunten en zetten we in om verbindingen te leggen met alles om ons heen, ieder vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid. Daarbij werk je samen met de seniorbeleidsadviseurs en de beleidsuitvoerders.


Jouw profiel

Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met noodzakelijke ruime kennis en minimaal 5 jaar ervaring in het maatschappelijk domein.

Je bent samenwerkingsgericht, bekend in de regio Noord-Limburg en weet door je overtuigende en inspirerende wijze van communiceren zowel in- als extern goede contacten te leggen en te onderhouden.

Je bent in staat snel te schakelen tussen de verschillende beleidsterreinen en het opzoeken van de integraliteit is jouw tweede natuur.

Complexe vraagstukken weet je terug te brengen tot de essentie en procesmatig te begeleiden en coördineren.

Uiteraard is een goed ontwikkelde politieke antenne een voorwaarde in deze functie. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten