Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker ruimtelijke ordening (zzp)

Geplaatst 22 okt. 2024
Project ID: YIS 9168126
Plaats
Hoogkarspel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jun. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 okt. 2024 09:00
  • 32-36 uur p/w;

  • Startdatum gewenst per 4-11-2024;

  • Niveau medior/senior;

  • Schaal: 10a

  • Opdracht tot 1-6-2025;

  • Graag motivatie, beschikbaarheid en vakantieplannen opnemen in het CV

  • Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening SED gemeenten

Als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening geef jij vorm aan de toekomst van onze drie gemeenten. Je werkt aan uitdagende ruimtelijke plannen, de omgevingsvisie en omgevingsplannen die écht impact maken. Bij grote (woning)bouwprojecten ondersteun je de projectleider en neem je de leiding als casemanager over diverse initiatieven. Je bent een waardevolle adviseur voor collega’s, portefeuillehouders en het management. Daarnaast begeleid je bezwaar- en beroepsprocedures, altijd met oog voor zowel de ruimtelijke als beleidsmatige aspecten. Je schakelt moeiteloos met partners zoals projectontwikkelaars en bewoners, en begeleidt jouw junior teamleden met enthousiasme. Met jouw expertise in beleidsontwikkeling en projectmanagement zorg je ervoor dat de leefomgeving goed doordacht en toekomstbestendig wordt ingericht!

 

De SED organisatie in het kort

De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie tussen de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers!

 

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van het team ruimtelijke ordening. Dit team bestaat onder andere uit medewerkers en beleidsmedewerkers. Het team ruimtelijke ordening is een van de drie teams binnen de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Samen met je collega’s ga je aan de slag met de verdere ontwikkeling van de afdeling, zodat we effectief kunnen werken met en volgens de Omgevingswet. 


Wat vragen we van jou?

·        Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring in het vakgebied RO in de gemeentelijke omgeving

·        Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.

·        Je kunt zaken duidelijk en eenvoudig verwoorden.

·        Je kunt verschillende belangen en meningen samenbrengen om tot een goed advies te komen.

·        Je hebt kennis van de Omgevingswet.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten