Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling (zzp)

Posted Jun 27, 2022
Project ID: YIS 9116960
Location
Reusel , Noord-Brabant
Duration
11 maanden
(Jul 11, 2022 - Jun 26, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum is zsm
Einddatum voor de duur van één jaar
Aantal uur per week 36
Functieschaal 10

Kandidaten worden rechtstreeks onder de aandacht gebracht bij de inhurend manager.

 

Gemeente Reusel de Mierden.

Jij gaat binnen ons team een belangrijke bijdrage leveren in de herschikking van ons buitengebied en onze woningbouwopgave in de vier kernen. Samen met je collega’s ontwikkel je beleid en ga je onder meer aan de slag met de implementatie van de Omgevingswet. Het grootste deel van je werk bestaat uit het begeleiden van ruimtelijke procedures, zoals principeverzoeken en bestemmingsplannen. Daarbij willen wij de juiste ontwikkeling op de juiste plek. Je gaan daarbij in vroeg stadium in overleg met de initiatiefnemer, zodat maatwerk kan worden geleverd. Wij werken in de geest van de omgevingswet waarbij we wekelijks gezamenlijk integraal plannen en verzoeken bespreken in ons adviesteam. 

Je houdt de initiatiefnemer op de hoogte van de stand van zaken en je informeert en adviseert diverse partijen, waaronder je collega’s, het management en het bestuur. 

In jouw werk heb je ook korte lijnen met de provincie. Je hebt regelmatig contact met de aanjagers van het provinciale ondersteuningsnetwerk voor de transitie van de intensieve dierhouderij. Je spart waar nodig met collega’s van de provincie op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Zo kun je ook met de provincie maatwerk vorm en inhoud geven. 

 

 

Wij zoeken een bevlogen en enthousiaste collega. 

Je denkt in mogelijkheden, bent creatief, handelt proactief en durft beslissingen te nemen. 

Onze gemeente wil het Samen Doen met bewoners en ondernemers. Dat betekent een open en flexibele houding richting initiatieven. 

We verwachten dat je meedenkt over wat kan, in plaats van toetst aan wat moet. De rol van aanspreekpunt en klankbord is je dan ook op het lijf geschreven.


 

Jij brengt mee: 
 

Je hebt minimaal een HBO-diploma en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. 

Je bent een generalist met affiniteit met het buitengebied en je bent communicatief vaardig.


 

En als laatste: je vindt het leuk om in een klein en hecht team te werken! 

Similar projects

+ Search all projects