Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 30 mrt. 2022
Project ID: YIS 9112136
Plaats
Reusel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 11 apr. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Startdatum: zsm

Einddatum: duur van één jaar

Aantal uur per week 36

Functieschaal 10

Kandidaten worden rechtstreeks onder de aandacht gebracht bij de inhurend manager.

 

Wij zijn voor gemeente Reusel de Mierden op zoek naar een beleidsadviseur RO.

Jij gaat binnen ons team een belangrijke bijdrage leveren in de herschikking van ons buitengebied en onze woningbouwopgave in de vier kernen. 

Samen met je collega’s ontwikkel je beleid en ga je onder meer aan de slag met de implementatie van de Omgevingswet. 

Het grootste deel van je werk bestaat uit het begeleiden van ruimtelijke procedures, zoals principeverzoeken en bestemmingsplannen. Daarbij willen wij de juiste ontwikkeling op de juiste plek. Je gaat daarbij in vroeg stadium in overleg met de initiatiefnemer, zodat maatwerk kan worden geleverd. Wij werken in de geest van de omgevingswet waarbij we wekelijks gezamenlijk integraal plannen en verzoeken bespreken in ons adviesteam.

Je houdt de initiatiefnemer op de hoogte van de stand van zaken en je informeert en adviseert diverse partijen, waaronder je collega’s, het management en het bestuur.

 

In jouw werk heb je ook korte lijnen met de provincie. Je hebt regelmatig contact met de aanjagers van het provinciale ondersteuningsnetwerk voor de transitie van de intensieve dierhouderij. Je spart waar nodig met collega’s van de provincie op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Zo kun je ook met de provincie maatwerk vorm en inhoud geven. 

 

Jij neemt mee:

Wij zoeken een bevlogen en enthousiaste collega. Je denkt in kansen en mogelijkheden, bent creatief, handelt proactief en durft beslissingen te nemen.

Onze gemeente wil het Samen Doen met bewoners en ondernemers. Dat betekent een open en flexibele houding richting initiatieven. We verwachten dat je meedenkt over wat kan, in plaats van toetst aan wat moet. De rol van aanspreekpunt en klankbord is je dan ook op het lijf geschreven.

 

Je hebt minimaal een HBO-diploma en aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een generalist met affiniteit met het buitengebied en je bent communicatief vaardig.

En als laatste: je vindt het leuk om in een klein en hecht team te werken! 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten