Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker RO

Geplaatst 10 mrt. 2021
Project ID: YIS000509
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
16 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 9 mrt. 2021
Einde: 9 jun. 2021
Tarief
65 - 85 €/uur

Wat ga je bij ons doen?

Er ligt veel werk. Daarom hebben we tijdelijk jouw hulp nodig. Je gaat aan de slag met:

  • Bestemmingsplannen
  • Principeverzoeken en oriënterende vragen van inwoners
  • Verschillende zaken op het gebied van ruimtelijke ordening die via ons zaaksysteem InProces binnenkomen


Daarnaast ben je sparringspartner voor een collega. Je ondersteunt hem met jouw kennis en ervaring in zijn ontwikkeling.


Wat breng je mee?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Relevante kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen
  • Ervaring met zaakgericht werken is een pré


Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kan werken.


Waar kom je te werken?

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. Onze gemeente maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden.


Je komt te werken in het team Samenleving. Het team bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste, kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Als team zijn wij aan het groeien. We zijn een hecht team en werken samen aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-economisch domein. We vinden het belangrijk dat je een open houding hebt en makkelijk contact weet te maken met mensen. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam te werken.


In deze bijzondere tijd werken wij allemaal vanuit huis. Digitale vaardigheden zijn dus van essentieel belang


Sollicitatie deadline is 15-3 om 10:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten