Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker Regie en Ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 5 apr. 2022
Project ID: YIS 9112425
Plaats
Best
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 15 apr. 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum inzet: 15-4-2022

Einddatum inzet: 1-9-2022

Uren per week: 32

 

Wat worden je taken?

Je komt werken bij de afdeling Regie en Ontwikkeling. Als afdeling zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (strategische) projecten en beleid voor sociale, economische, maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken. De afdeling bestaat uit twee teams, team Ruimte en team Maatschappij.

Wij zoeken versterking voor het team Maatschappij.

Jouw taken:

·       Je signaleert ontwikkelingen en ontwikkelt visie, beleid en uitvoeringsplannen binnen jouw werkveld. Je doet dit samen met collega’s en organisaties die dit beleid uitvoeren.

·       Je bent voor de onderwerpen binnen jouw werkveld aanspreekpunt en adviseur voor portefeuillehouder, manager en collega’s.

·       Je bent contactpersoon en opdrachtgever voor interne - en externe partijen die diensten voor de gemeente uitvoeren. Je onderhandelt over de inhoud en randvoorwaarden van de opdrachten die hieruit voortvloeien.

·       Je werkt samen en voert overleg met collega’s, diverse organisaties, belanghebbenden en inwoners waarbij alle vormen van participatie aan de orde kunnen zijn.

·       Je draagt zorg voor de budget- en kredietbewaking voor de toegewezen budgetten en stemt hierover af met de financieel adviseur.

 

Wie zoeken wij?

De organisatie, de afdeling, en de vakgroep zijn volop in beweging. We zijn daarom op zoek naar een positief ingestelde collega, een verbinder, iemand die kan reflecteren en verandervermogen heeft. Je neemt eigenaarschap, kijkt over grenzen heen én stemt af met je collega’s.

 

We zoeken dan ook een enthousiaste, professionele collega met:

·       HBO werk- en denkniveau en kennis en ervaring op het vakgebied.

·       (Stage-) ervaring en affiniteit met en gevoel voor politiek/bestuurlijke aangelegenheden bij de overheid.

·       Competenties om goed te kunnen samenwerken met collega’s en externe partijen.

·       Kennis van en affiniteit met projectmatig werken.

·       (Stage-) ervaring met het ontwikkelen van beleid.

·       Vaardigheden om samen te werken met een klant- en resultaatgerichte houding. Je vindt samenwerking vanzelfsprekend.

·       Proactieve houding en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 

Daarnaast heb je een klant- en resultaatgerichte houding, je vindt samenwerken vanzelfsprekend, bent pro-actief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten