Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker/Projectleider Ruimtelijke ontwikkeling Volkshuisvesting

Geplaatst 3 jun. 2021
Project ID: YIS 9096034
Someren
2 jaar
(1 jul. 2021 - 30 jun. 2023)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
75 - 90 €/month

Locatie: Someren

Sollicitatie deadline: 9-6 om 15:00 uur

Wij zoeken een ervaren kracht die de woningbouwprojecten gaat uitvoeren.

• Begeleiden van (woningbouw)projecten, met daarbij zorg voor de gemeentelijke belangen: waaronder inbegrepen de planning, de integrale borging binnen de organisatie, en de financiële en juridische haalbaarheid.
  • Primair aanspreekpunt van initiatiefnemers en ontwikkelaars op het gebied van woningbouw;
  • Primair projectleider en initiator van de (woningbouw)plannen in het gemeentelijk grondbedrijf;
  • Beoordelen van de haalbaarheid van de initiatieven binnen de aangedragen kaders.
  • Gesprekspartner en opstellen van intentie-, samenwerkings- en/of anterieure overeenkomsten.
  • Het zorgen voor een integrale afstemming en borging van initiatieven binnen de organisatie.
  • Ondersteuning bieden bij de aan- en verkoop van gronden en woningen.
  • Ondersteuning bieden bij het actueel houden van de grondexploitaties.

• Academisch/HBO werk en denkniveau
  • Ruime ervaring als projectleider
  • Goede onderhandelaar/ commerciële instelling
  • Gevoel voor bestuurlijke verhouding/politieke antenne
  • Netwerker
  • In staat om integraal te werken, beslissingen te nemen en creatieve oplossingen te bedenken.
  • Kennis van de Grondexploitatiewet.