Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid (zzp)

Geplaatst 26 jan. 2022
Project ID: oovcranendonck
Plaats
Budel
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 feb. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Solicitatie deadline: 2-2 13:00 Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Startdatum: 1 februari

einddatum: 01-07-2022

uren: 36 uur

Schaal 10: Indicatie volgens tarievenboek vanuit de aanbesteding is 70 Euro

 

Bruis jij als adviseur van de ideeën, ben je proactief en niet bang om met tegengestelde belangen om te gaan? Kom dan het team Veiligheid versterken!
 
Wat ga je doen?
Je werkt samen met je collega's van team veiligheid, andere teams en externe partijen (zoals de politie, het zorg- en veiligheidshuis) aan het behouden en vergroten van de veiligheid In Cranendonck. Als dé adviseur openbare orde en veiligheid sta jij aan de lat voor bijvoorbeeld de aanpak van jeugdoverlast, de aanpak van woonoverlast, het voorkomen van babbeltrucs bij senioren en het adviseren van de burgemeester. Ook met betrekking tot het AZC.

Als adviseur openbare orde en veiligheid ben jij de spin in het web van het brede terrein van veiligheid. Je hebt hierin veel vrijheid en bepaalt dan ook je eigen agenda. Zo kan je de ene dag bezig zijn met meer operationele werkzaamheden (zoals de uitvoering van beleid) maar ook het ontwikkelen van beleid zoals het Integraal Lokaal Veiligheidsplan (ILVP), de jaarlijkse uitvoeringsplannen of op het gebied van handhaving/overlast (in de brede zin), heling, woonoverlast, jeugdoverlast.
Ben je de volgende dag meer strategisch aan de slag met het adviseren van de burgemeester als portefeuillehouder veiligheid, neem je deel aan verschillende overleggen of voer je projecten uit waarbij je ook op uitvoerend/operationeel niveau acteert binnen het veiligheidsdomein.

 

Daarnaast:

 

  • Adviseer je de burgemeester gevraagd en ongevraagd op het terrein van openbare orde en veiligheid. Bijvoorbeeld in de voorbereiding op het districtelijk- en regionaal veiligheidsoverleg of tijdens een openbaar orde gerelateerd incident. 
  • Onderhoud je relaties, zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie.
  • Coördineer je veiligheidsvraagstukken met externe partners en verschillende teams binnen de  gemeentelijke organisatie
  • Vervul je een ambassadeursrol namens de gemeente en de burgemeester in externe overleggen en met relaties
  • Voer je regie op (de activiteiten van) onze veiligheidspartners zoals de politie, het Zorg- en Veiligheidshuis en de Veiligheidsregio
  • Tot slot ben je bereid om een functie in de regionale crisisorganisatie te vervullen.

     

Selectiecriteria:

  • Kennis en ervaring van Openbare orde en Veilgheid, zeker m.b.t. de te verrichten werkzaamheden
  • Relevante opleiding op HBO-/universitair niveau
  • Zelfstandig werkend, flexibel, proactief, goed kunnen samenwerken

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten