Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker Omgevingsvergunning - Eurocircuit Valkenswaard

Geplaatst 15 mrt. 2021
Project ID: YIS000524
Plaats
Valkenswaard
Duur
6 maanden
(14 mrt. 2021 - 14 sep. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
60 - 85 €/hr

Werkzaamheden:

Gemeente Valkenswaard is op zoek naar een adviseur met ruimtelijke, juridische affiniteit, en bij voorkeur ook ervaring met milieu-gerelateerde dossiers.


Het concrete verzoek betreft de behandeling van een uitgebreide omgevingsvergunning voor het Eurocircuit in Valkenswaard. De werkzaamheden betreffen in eerste instantie het overleggen met de aanvrager over de anterieure overeenkomst (samen met de planeconoom, de gesprekken moeten door jou begeleid worden), en daarnaast de aanvrager duidelijk aangeven wat het vergunningenproces precies in gaat houden.


Het Eurocircuit, waar auto’s en motoren kunnen racen / crossen, zal met name ook gevolgen hebben voor de omgeving in termen van geluid, vervuiling door uitlaatgassen en oliën, en andere zaken die de omgeving belasten. Daarom wordt gevraagd kennis/ervaring met milieu-gerelateerde dossiers.


Indien de aanvrager akkoord gaat met de kosten, is er een vervolg, namelijk: de ruimtelijke en juridische afweging van de aanvraag en de procedurele begeleiding van de aanvraag. Voor de gekozen oplossing (afwijzen of toestaan) zal intern en bestuurlijk draagvlak gezocht moeten worden. Conform onze procedure moet er twee keer een raadsvoorstel geschreven worden, een concept besluit en behandeling van de zienswijzen en raadsvragen.

 

De voorkeur gaat uit naar iemand die er tijd voor heeft voor 2 dagen in de week, vanaf medio maart. De exacte tijdsbesteding van deze opdracht hangt uiteraard af van het verloop van de vergunningsaanvraag door de opdrachtgever. We zoeken nadrukkelijk naar iemand met de flexibiliteit die daarvoor benodigd is.


Thuis werken kan grotendeels, maar er zijn met regelmaat –en deels naar eigen inzicht- dagen op lokatie nodig.


Sollicitatie deadline is 22-3 om 12:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten