Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker natuur & milieu (zzp)

Geplaatst 11 mei 2023
Project ID: YIS 9133519
Plaats
Bladel, Hybride
Uren
28 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 mei 2023 17:00

Startdatum: 1-6-2023

Einddatum: 31-12-2023

Uren:  28 uur per week

Functieschaal: Tarief: passend bij kennis en werkervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Kruip in de huid van…

Als beleidsmedewerker natuur en milieu houdt je je bezig met een breed scala aan onderwerpen waaronder natuur, milieu en groen. De nadruk zal in je werk vooral liggen op het uitvoeren van projecten die onder andere te maken hebben met biodiversiteit, bos – en natuurbeheer en landbouw. Verder stel je samen met je collega’s beleid op binnen de groene thema’s en neem je deel aan in- en externe werkgroepen en overlegstructuren. Je onderhoudt ook een netwerk van natuur – en milieuorganisaties, terreinbeheerders, agrarisch ondernemers en inwoners. Voor de ontwikkeling van dorpspark De Groene Long ben je projectleider en eerste aanspreekpunt.

Je bent een generalist, met affiniteit voor genoemde onderwerpen en een groen hart. Je brengt verbinding tussen verschillende ruimtelijke thema’s. Hierbij verwachten we een proactieve houding waarmee je anderen weet te inspireren. De onderwerpen waar we inhoudelijke kennis verwachten liggen met name op natuur en groen. Voor milieu gerelateerde thema’s, zoals bodem, licht, lucht, geluid, stikstof, ben je het eerste aanspreekpunt, waarbij je extern specialistische adviezen opvraagt die je kunt omzetten naar begrijpelijke taal voor collega’s, inwoners en bestuur. Je beschikt over analytisch vermogen om te kunnen adviseren in complexe vraagstukken.

 

Aan de slag bij…

De afdeling Ontwikkeling wordt gekenmerkt door een platte structuur, veel collegiale samenwerking en een goede sfeer. De afdeling bestaat uit 45 medewerkers, verdeeld over alle inhoudelijke vakgebieden: sociaal domein, welzijn, onderwijs, ruimte, wonen, klimaat en energie, openbare werken en economie.

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

   HBO werk- en denkniveau;

   Beleidsmatige ervaring

   een groen hart;

   aantoonbare werkervaring op het gebied van natuur / groen / landbouw;

   vaardig in het schrijven van (beleids)inhoudelijke stukken;

   sterk in analyse, creativiteit en communicatie;

   in staat om zelfstandig te werken en te organiseren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten