Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2023
Project ID: YIS 9145497
Plaats
Lisse, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 mrt. 2024
Tarief
55 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 dec. 2023 13:00
  • Startdatum inzet: 6-12-2023

    Einddatum inzet: 1-3-2024

  • Uren per week: 36,00

  • Functieschaal: 10

  • Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!

  • Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

  • Belangrijk: Men zoekt iemand die kennis heeft van de maatschappelijke zorg en direct aan de slag kan, totdat vaste medewerker start. In de tussenperiode is iemand nodig omdat er erg veel werk ligt. Onderstaande vacature tekst is algemene vacature tekst voor de werving van vaste aanstelling.


Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling, met interesse voor Maatschappelijke Zorg

Ben jij op zoek naar een brede baan in het werkveld Maatschappelijke zorg met volop ruimte om zelf invulling te geven aan deze functie? Waar je je creativiteit in kwijt kunt en veel kunt bereiken? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Jouw werk

Als beleidsmedewerker lever je direct een bijdrage aan onze maatschappelijke opgaven.

Dit omdat je:

  • Zelfstandig werkt aan het dossier maatschappelijke zorg met alle bijbehorende facetten, zoals contacten met de gecontracteerde aanbieders, preventie en de zorg en veiligheidsketen.

  • Bijdraagt aan de transformatieopgave van de maatschappelijke zorg.

  • Samenwerkt met de uitvoeringsorganisatie en andere afdelingen van de gemeente.

  • Samen werkt in de duin en bollenstreek (gemeente Katwijk, Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom) in een beleidsteam.

  • De ontwikkelingen rondom de maatschappelijke zorg op de voet volgt en omzet naar duidelijk en werkbaar beleid. Dit verbind je natuurlijk aan andere opgaven in het maatschappelijk domein;

  • Op de financiën let en innovatie stimuleert. Zo zorg je ervoor dat onze inwoners de hulp krijgen die ze nodig hebben. Én onze gemeenten binnen de beschikbare budgetten blijven.

Over het Domein Maatschappelijke Ontwikkeling

Met ons allen werken we aan integraal beleid op het gebied van preventief jeugdbeleid, jeugdhulp, onderwijs, volksgezondheid, sport, cultuur, WMO en participatie. Dit integraal beleid staat verwoord in onze maatschappelijke agenda.

Wij lopen warm voor een samenleving, waar iedereen tot zijn recht komt. Elke dag zetten we ons hiervoor in. Met hart en ziel. Zodat alle inwoners van onze gemeenten naar vermogen kunnen deelnemen en bijdragen. Dit doen we samen met de inwoners en met veel professionals uit het werkveld, zoals de Stichting Voor ieder 1, huisartsen, welzijnsorganisaties, woningcorporaties en de intergemeentelijke sociale dienst. Maar ook met collega’s van andere teams. Samen met de inwoners en de betrokken professionals zoeken we naar maatwerkoplossingen. Als dat niet lukt binnen de gebaande paden, dan daarbuiten.


Dit breng jij mee

Jij bent een beleidsmaker die ook over kan gaan tot concrete acties. Je communicatieve en zakelijke vaardigheden zijn sterk. Mede daardoor slaag je erin in- en externe partijen te verbinden, tot actie te verleiden en tot concrete afspraken te komen. Om maatschappelijke partners te betrekken, netwerk je met plezier. Je komt met vindingrijke oplossingen. Je schakelt snel tussen kleine zaken die even snel geregeld moeten worden en grotere ontwikkelingen en belangen. Je kan werken in een spanningsveld van tegengestelde belangen van lokale en regionale partijen. Je bent een betrouwbare gesprekspartner. En je hebt interesse in financiën en planning en control.

Verder beschik je over:

  • hbo- werk- en –denkniveau;

  • goede kennis van de ontwikkelingen in het sociaal domein of je maakt je deze snel eigen;

  • gevoel voor het werken in een team dat opereert in een politiek-bestuurlijke omgeving en mede daardoor regelmatig te maken heeft met hoge werkdruk.

  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, je kunt direct aan de slag

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten