Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsmedewerker Kunst & Cultuur (ZZP)

Geplaatst 1 dec. 2021
Project ID: YIS 9105518
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 dec. 2021
Einde: 13 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 7-12 9:00

Reden inhuur: capaciteit

Aantal uren: 12

Startdatum: zsm (in overleg)

Duur 3 maanden (optie verlenging hangt of van hoe snel vaste rol is ingevuld)

Schaal 9

 

Je begrijpt als geen ander de taal van kunst en cultuur en voelt je betrokken bij het samenspel tussen de wereld van kunst, politiek en de samenleving. Bij ons krijg jij de kans om als Beleidsadviseur Kunst en Cultuur onze gemeente verder te brengen.

 

Waar kom je te werken?

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. De gemeente maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden.

 

Je komt te werken in het team Samenleving. Het team bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste, kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Als team zijn wij aan het groeien. Het team werkt samen aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-economisch domein. We zijn een hecht team en werken aan verschillende opdrachten. In ons team vinden we het belangrijk dat je een open houding hebt en makkelijk contact weet te maken met mensen. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam te werken.

 

 Wat ga je doen?

Je onderhoudt contacten met de directeuren en besturen van culturele instellingen. Ook voer je periodiek overleg met de wethouder. Je adviseert het college en bereidt besluitvorming voor. Je houdt je bezig met subsidiëring van culturele voorzieningen. Onderwerpen waar jij mee te maken krijgt zijn archeologiebeleid, monumenten. bibliotheekwerk, MerweTV en SIMAV. Je schakelt bij ons op verschillende niveaus met externe samenwerkingspartners, inwoners en collega's. Als inspirerende partner weet jij ze mee te nemen.

 

Daarnaast zouden we je graag de opdracht mee willen geven om in kaart brengen wat de wettelijke taken zijn en waar de behoefte ligt.

 

Wat neem je mee?

Als persoon ben jij collegiaal en prettig in de omgang. Je bent leergierig en denkt creatief mee. Je bent ook praktisch ingesteld. Als geen ander weet jij de boodschap over te brengen. Bij ons heb je een breed takenpakket. Dat vraagt flexibiliteit en brede inzetbaarheid van onze medewerkers. Daarnaast heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je doel- en resultaatgericht en initiatiefrijk.

 

Verder breng je het volgende mee:

·      De rol van verbinder en netwerker is je op het lijf geschreven.

·      Minimaal hbo werk- en denkniveau.

·      Kennis van en affiniteit met kunst en cultuur.

·      Relevante werkervaring op het gebied van gemeentelijke organisaties is een pré.

·      Kennis van wet- en regelgeving en gemeentelijke besluitvormingsprocessen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten