Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker inburgering (zzp)

Posted Aug 1, 2022
Project ID: YIS 9118769
Location
Geldrop , Noord-Brabant
Duration
5 maanden
(Aug 1, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 19, 2022 12:00 PM

Start: zsm

Duur: 31-12-2022

Uren: 24 uur

Tarief: passend bij ervaring en inschaling (ervaren medewerker schaal 10)

 

Ben jij de daadkrachtige startende beleidsmedewerker die het prettig vindt echt ondersteuning te bieden aan onze beleidsmedewerker inburgering? We hebben de komende maanden grote vraagstukken op te lossen. Samen met onze netwerkpartners proberen we dit zo goed mogelijk te doen. In verband met deze vraagstukken hebben we voor de komende periode extra inzet nodig van een beleidsmedewerker.

 

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. We streven in de informele organisatie naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

Team Strategie en beleid

Het team Strategie en Beleid Samenleving bestaat uit verschillende professionals: teammanager, (beleids)adviseurs, gebiedsregisseurs en uitvoerend medewerkers in het maatschappelijke domein.

Het team zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de visie en strategie op het gebied van het sociaal domein, inclusief educatie, welzijn, cultuur, inburgering en sport. Onze gezamenlijke missie is het vergroten van veerkracht van onze inwoners. 

Je start in een energiek team dat aan de weg wil timmeren en samen gaat voor resultaat. Naast het Team Strategie en Beleid bestaat de afdeling uit vier uitvoerende teams Toegang, Inkomen, Zorg en Jeugd. 

 

Jouw functie

Je ontwikkelt, adviseert en implementeert beleid het terrein van inclusie en inburgering. We zijn trots op de tot nu toe behaalde resultaten en hebben nog veel ambities. 

 

Je bent in staat projecten te ondersteunen waar de beleidsmedewerker verantwoordelijk voor is of een rol heeft in een projectteam. Je zorgt ook voor communicatie en voorlichting richting, netwerken, burgers, bedrijfsleven, instellingen, bestuurders en collega’s. 

 

Onze wensen

Wij zijn op zoek naar een snel startende collega met een open en zakelijke mind. Een netwerker en een initiator met ervaring binnen het beleidsterrein. Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend en klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. We zoeken iemand die omgevingsbewust en inspirerend is.

Naast een Hbo werk- en denkniveau beschik je over een goed analytisch vermogen en uitstekende en sensitieve communicatie vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

Je hebt een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne en je weet om te gaan met de verschillende belangen of bent bereid hierin te leren.

 

Ons aanbod

Je komt werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal. Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Werktijden/ -dagen zijn in overleg flexibel in te delen. 

Similar projects

+ Search all projects