Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker economische zaken, toerisme, recreatie en erfgoed (zzp)

Geplaatst 15 mei 2024
Project ID: YIS 9157743
Plaats
Ouderkerk aan de Amstel, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: z.s.m.
Einde: 30 jun. 2025
Tarief
73 - 92 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 mei 2024 14:00

Startdatum: 1-06-2024

Einddatum: 30-06-2025

Tarief: €73-€93

Uren per week: 32,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Geen: VOF,BV met meerdere DGA of Maatschap


Ouder-Amstel

Stel je voor dat je een rol vervult waarbij je de economische ontwikkeling van onze gemeente vormgeeft, waarbij je zowel op de korte termijn resultaten boekt maar vooral ook bouwt aan een lange termijn gunstig investeringsklimaat voor ondernemers en bedrijven. Je hebt een inspirerende visie op het economisch profiel van het mooie Ouder-Amstel van de toekomst! In deze invloedrijke positie vervul je een sleutelrol tussen visie, beleid en actie! Ben jij een betrokken vakspecialist met visie op het gebied van economie? Ben je op zoek naar een dynamische baan, met veel eigen verantwoordelijk? En werk jij graag in een kleine en informele organisatie met korte lijnen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

 

Voor de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar een gedreven beleidsmedewerker op de vakgebieden economische zaken, toerisme en recreatie. Daarnaast ben je het gemeentelijk aanspreekpunt voor ondernemers.

Denk aan de volgende werkzaamheden:

·        Samenwerking- en afstemming over onder andere de ontwikkelkaders voor hotels, kantoren en bedrijventerreinen in de regio Amstelland-Meerlanden en de Metropoolregio Amsterdam.

·        In samenwerking met collega’s beleid ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van terrassen,  standplaatsen, horeca en toerisme en recreatie.

·        Bedrijven stimuleren duurzame projecten op te pakken op het gebied van energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie en biodiversiteit.

·        Het actieplan toerisme verder uitvoeren.

·        Adviseren van het college over onderwerpen binnen deze portefeuille.

·        Jij bent aanspreekpunt en belangenbehartiger voor onze ondernemers en organiseert bedrijfsbezoeken met de wethouder of het college.


Minimaal 3 jaar werkervaring is een eis

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten