Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker Economie (zzp)

Geplaatst 24 feb. 2022
Project ID: YIS 9110160
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: 7 mrt. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
70 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 mrt. 2022 10:00

Deadline sollicitatie: 04-03 10:00 uur

Het betreft een mooie lange opdracht voor de duur voor een jaar.

Startdatum: z.s.m. 

Uren per week: 36 uur per week

Richtlijntarief: € 75-80 /uur

 

We zien economie als onderdeel van de brede maatschappelijke en economische ontwikkeling van MijnGemeenteDichtbij en verwachten dat je ook in staat bent beleidsontwikkeling in brede zin op te pakken. Denk hierbij aan reclamebeleid, evenementenbeleid, kermisbeleid, uitstallingenbeleid etc. Dat doe je samen met de collega’s van Maatschappelijke -en economische ontwikkeling (RMEO).
 

Je levert jouw inbreng en adviseert bij concrete economische ontwikkelingen. Je weet daarbij de verbinding te leggen tussen diverse belangen - intern en extern- en tussen verschillende domeinen (ruimtelijk, economisch, sociaal etc.). Een integrale aanpak is een belangrijk onderdeel van je werk. Je opereert op meerdere niveaus, zowel strategisch als op uitvoeringsniveau, bijvoorbeeld bij de toekomstbestendige ontwikkeling van onze beide centrums en de duurzame ontwikkeling van onze bedrijventerreinen.

Dit betekent dat je snel moet kunnen schakelen en een afwisselende werkdag ziet als een uitdaging.

 

Wie zoeken we?

  • Je weet van aanpakken en het lukt je om deze opdracht zelfstandig uit te voeren;
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en weet je advies kort en bondig te formuleren zodat besluitvorming soepel verloopt;
  • Je bent uitstekend in staat om anderen mee te nemen in deze opdracht, treedt zakelijk en resultaatgericht op en houdt daarbij goed het politiek-bestuurlijke belang voor ogen;
  • Je bent digitaal vaardig en weet (gemeentelijke) applicaties snel je eigen te maken.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten