Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker accommodaties (zzp)

Geplaatst 29 dec. 2022
Project ID: YIS 9126098
Plaats
Weert, Limburg
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 20 jan. 2023
Einde: 1 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2023 12:00

Startdatum Zsm

Einddatum 30-6-2023

Schaal 11, richttarief 85,75 geen KO


Heb jij hart voor de maatschappelijke voorzieningen in onze gemeente? En ben jij onze spil tussen de politiek en de inwoners? Lees dan verder

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur accommodaties zorg je er, samen met maatschappelijke organisaties en vrijwilligers, voor dat onze inwoners kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten in bijvoorbeeld de gemeenschapshuizen. Jij gaat een nieuw accomodatiebeleid schrijven, geeft letterlijk vorm en inhoud aan ons accommodatiebeleid samen met de stichtingen. Je houdt je bezig met accommodaties voor oa. gemeenschapshuizen, jeugdcentra.

Jij haalt lol uit je werk door samen met inwoners, organisaties, collega's en politiek te werken aan het beste resultaat.

Als beleidsadviseur accommodaties maak je bijvoorbeeld afspraken met beheerders en ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement met de maatschappelijke accommodaties. Ook houd je je bijvoorbeeld bezig met het advies inzake exploitatie en begroting van gemeenschapshuizen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten