Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsmedewerker (zzp)

Posted Aug 19, 2022
Project ID: YIS 9119608
Location
Geldrop , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Sep 1, 2022 - Jan 1, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 26, 2022 12:00 PM

Startdatum: 1-9-2022

Einddatum: 31-12-2022

Urenomvang: 24 uur

Tarief passend bij schaal 10


 

We zoeken voor de afdeling Samenleving een Beleidsmedewerker wijkplannen.

 

Ben jij de daadkrachtige beleidsmedewerker die het prettig vindt echt ondersteuning te bieden aan onze projectleider wijkplannen? 

Gemeente Geldrop-Mierlo wil sociale en leefbare wijken. 

In het doelstellingakkoord is opgenomen dat deze bestuursperiode voor alle wijken een wijkplan wordt gemaakt. Daarbij is maatwerk mogelijk. De eerste stap is een laagdrempelige inventarisatie van de wijken zodat we in beeld brengen wat de opgave is per wijk. Dit kunnen we deels halen uit de sociale index en veiligheidsmonitor, maar we halen ook de behoeften op van de wijkbewoners. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van enquêtes. 

Aan de hand van de inventarisatie kan dan gekeken worden welke aanpak geschikt is per wijk en wat daarvoor nodig is. In verband met deze vraagstukken hebben we voor de komende periode extra inzet nodig van een beleidsmedewerker.

 

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie doorontwikkelen. We streven in de informele organisatie naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

 

Team Strategie en beleid

Het team Strategie en Beleid Samenleving bestaat uit verschillende professionals: teammanager, (beleids)adviseurs, gebiedsregisseurs, projectleiders en uitvoerende medewerkers in het maatschappelijke domein.

Het team zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de visie en strategie op het gebied van het sociaal domein, inclusief educatie, welzijn, cultuur, inburgering en sport. Onze gezamenlijke missie is het vergroten van veerkracht van onze inwoners. 

Je start in een energiek team dat aan de weg wil timmeren en samen gaat voor resultaat. Naast het Team Strategie en Beleid bestaat de afdeling uit vier uitvoerende teams Toegang, Inkomen, Zorg en Jeugd. 

 

Jouw functie

De eerste stap is een laagdrempelige inventarisatie van de wijken zodat we in beeld brengen wat de opgave is per wijk de projectleider is jouw directe aanspreekpunt en de gebiedsregisseurs jouw ogen en oren in de wijken. Je zorgt ook voor communicatie en voorlichting richting netwerken, burgers, bedrijfsleven, instellingen, bestuurders en collega’s. 

 

 

Onze wensen

Wij zijn op zoek naar een snel startende collega met een open en zakelijke mind. 

Een netwerker en een aanpakker. We zoeken iemand die zelf ideeën kan opperen en uitvoeren: “Denkkracht en Doekracht”. 

Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend en klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. We zoeken iemand die omgevingsbewust en inspirerend is. 

Regelmatige fysieke aanwezigheid is noodzakelijk. Je bent in staat om de opgehaald informatie tot een leesbaar stuk samen te brengen wat voldoet aan de opdracht. 

Naast een Hbo werk- en denkniveau beschik je over een goed analytisch vermogen en uitstekende en sensitieve communicatie vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). 

Je hebt een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne en je weet om te gaan met de verschillende belangen of bent bereid hierin te leren. 

 

Ons aanbod

Je komt werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal. 

Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Werktijden/ -dagen zijn in overleg flexibel in te delen. 

 

Similar projects

+ Search all projects