Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur vastgoed (zzp)

Geplaatst 11 dec. 2023
Project ID: YIS 9145571
Plaats
Albrandswaard, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 dec. 2023 12:00

Reden inhuur? Huidige beleidsadviseur gaat naar een andere gemeente 

Startdatum (gewenst)? z.s.m.

Einddatum? 1 juni 2024

Optie tot verlenging? ja 

Min/max aantal uur per week? 20-30 uur per week 

Vaste werkdagen gewenst/vereist? nee 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja deels 

Schaal CAR UWO? 11

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Minimaal 2 jaar.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

-       Landelijke verordeningen kunnen doorvertalen

-       Uitvoeren beleid dat wordt vastgesteld begin december

Als beleidsadviseur ben je breed actief. De volgende vragen kom je tegen'De verduurzaming van het maatschappelijk bezit. We kunnen en willen maatregelen nemen, maar tot welke prijs vind jij dat verantwoord? Noog een vraagstuk: demografische ontwikkelingen. Aanbevelingen die je nu doet, moeten over tien,twintig jaar nog steeds aansluiten bij een veranderde bevolkingsopbouw. Waar staan we dan als gemeente onder de rook van Rotterdam? Ook leefbaarheid is een issue. Het is mede door de veelheid van maatschappelijk vastgoed plezierig wonen in Albrandswaard.

Dat maakt je werk divers. Kort gezegd ben jij de regisseur op het gehele traject van huisvestingsvraagstuk naar concreet voorstel: uitbreiding, nieuwbouw of renovatie. Daar komt veel bij kijken. Beleidsmatige thema's ruimtelijke aspecten, juridische kwesties en financiële haalbaarheid. Aan jou de taak om daar evenwicht in aan te brengen. Maatschappelijke belangen zijn groot, financiën niet onbeperkt.

Bestuurders geef je een goed doortimmerd advies over de ontwikkelingen op vakgebied, voor besturen, verenigingen en maatschappelijke organisaties in de Albrandswaard ben je het eerste aanspreekpunt en onze vertegenwoordiger in overlegsituaties en werkgroepen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten