Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur transitie buitengebied (zzp)

Geplaatst 11 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110973
Plaats
Deurne
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 28 mrt. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 18-03 12:00 uur

Startdatum zsm

Periode :1 jaar

Functieschaal 10

Aantal uur per week 28-36 uur

 

Ben jij een talent in het zoeken naar kansen en mogelijkheden? En dan met name in het spanningsveld met wensen? En dan ook nog eens in het landelijk gebied? 

Zie jij meer dan alleen leegstaande stallen en beperkingen vanuit (bijvoorbeeld natuur) wetgeving? 

Houd jij ervan om met je voeten in onze mooie Peel te staan? 

Dan nodigen we je van harte uit om ons te komen helpen bij het verder uitwerken, vormgeven en implementeren van onze visie op de transitie van het buitengebied. 

Je werkt multidisciplinair en denkt en werkt van buiten naar binnen. 

'In Deurne is het prettig wonen en leven', daar gaan we voor! Jij levert daar een belangrijke bijdrage aan. De opgave waar we voor staan is de transitie van het buitengebied. De omvorming van agrarische bedrijven naar andersoortige activiteiten of de strikte beperkingen vanuit het beschermde natuurgebied De Peel. Kortom, een gebied waar heel veel plaatsvindt. Veel kansen, mogelijkheden, gevoeligheden, persoonlijke, gemeentelijke provinciale en rijks belangen. Door de vele nieuwe ontwikkelingen die de laatste jaren hebben plaatsgevonden, moet ons programma Transitie Buitengebied geactualiseerd worden. 

Je werkt daarbij in het middelpunt van een politiek-bestuurlijke omgeving en de praktijk, waarbij veel belangen spelen en samenkomen of tegenover elkaar staan. Jij geniet ervan om partijen bij elkaar te brengen en verder te brengen. Je kunt goed luisteren en vraagt door. Zo zorg je dat je de belangen kent en mee kan denken. Je hebt een helicopterview en voelt aan waar behoefte aan is. Je neemt initiatief en vraagt hulp wanneer je dat nodig hebt. Je kunt out-of-the-box denken en zoekt naar en vindt creatieve oplossingen. We vinden competenties belangrijker dan jarenlange ervaring. 

Dus ook als je net klaar bent met bijvoorbeeld een traineeship nodigen we je van harte uit om te reageren. Ga jij met ons op pad naar een mooi Deurne? 

 

Functie eisen: 

Minimaal HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt durf, bent wendbaar, positief-kritisch en hebt een frisse blik;

• Je kunt schakelen van strategie naar praktijk, neemt daarbij op een natuurlijke manier het initiatief en de regie, je toont eigenaarschap;

• Integrale afwegingen zijn voor jou vanzelfsprekend en met je natuurlijk positieve houding en uitstraling (ver)bind je mensen en werkzaamheden; 

• We houden niet vast aan een specifieke opleidingsrichting. Wel zien we raakvlakken bij opleidingen als sociale geografie, planologie of vormen van gebiedsontwikkeling; 

• Je houdt ervan om projectmatig te werken en zelf projecten te trekken; 

• Kennis van of werkervaring bij een overheidsinstelling, werkervaring bij de lokale overheid is een pre; 

• Je hebt affiniteit met het buitengebied/ platteland.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten