Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur sport & evenementen (28 uur, zzp)

Geplaatst 23 dec. 2022
Project ID: YIS 9125961
Plaats
Waalre, Noord-Brabant
Uren
28 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 dec. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m. 

Einddatum: 1-4-2023

Mogelijkheid tot verlenging: ja (vacature wordt ook uitgezet voor vaste invulling)

Uren: 28 uur per week

Functieschaal: 10 medior


Als er een domein is waar veel gebeurt en waar je echt impact kan maken, dan is het wel in het sociaal domein. We denken na over hoe we onze inwoners het beste kunnen helpen, gieten dat in beleid en voeren dat ook uit.

Als beleidsadviseur schrijf je beleidsstukken en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Je adviseert het managementteam en het college. Daarbij benutten we de kracht van ons dorp, werken we samen met maatschappelijke partners in de regio en zetten we als team onze schouders eronder.

Als beleidsadviseur sport en bewegen richt jij je op het sport en beweegbeleid in combinatie met de samenwerking in het stedelijk gebied Eindhoven. Je werkt nauw samen met collega s, in de organisatie en in de regio. Je bent voor collega s, voor verenigingen en inwoners het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent sport, bewegen en gemeentelijke sport accommodaties.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten