Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur sociaal domein (zzp)

Geplaatst 6 jul. 2023
Project ID: YIS 9136349
Plaats
Weert, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 17 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
68 - 83.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2023 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023

Uren per week: 16-32

Functieschaal: 10

Tarief: €68 - €83,5/uur



Maak kennis met het team Zorg & Participatie:


Wij zijn het team Zorg & Participatie en samen dragen wij zorg voor het initiëren, formuleren en uitvoeren van beleid voor het Sociaal Domein. Denk daarbij aan jeugdhulp, Wmo en participatie. Wij zijn voortdurend gericht op anders, beter, slimmer en efficiënter werken door meer in te spelen op wat mensen zélf kunnen en willen. Ons team is onderdeel van de afdeling Onderwijs, Cultuur, Sport en Welzijn. Onze afdeling bestaat uit circa 60 betrokken collega’s in een mooie mix van doe- en denktaken. Dynamiek en uitdaging vind je hier volop! Ook stimuleren wij persoonlijke groei en samenwerking over (afdelings-)grenzen heen.

 


Werken als beleidsadviseur Sociaal Domein:


Het team Zorg & Participatie is op zoek naar een beleidsadviseur sociaal domein.

Dit taakveld is volop in beweging. Dat betekent veel variatie in je dagelijks werk, waarin dus ook veel flexibiliteit van je wordt verwacht. Bovendien werk je op veel fronten samen met collega’s van aanpalende beleidsterreinen en partners in het veld. Jij bent dé deskundige en vraagbaak voor bestuurders en collega’s.


 

Er zijn 3 dossiers die opgepakt dienen te worden:


·       Uitvoering geven aan het Gezondheidsbeleid en oppakken en afhandelen van allerhande vraagstukken die hiermee verband houden. Accounthouderschap GGD

·       Opstellen van (nieuw) beleid op het gebied van inclusie / diversiteit

·      Evalaueren en herijken beleidsplan schulddienstverlening




Jouw kwaliteiten:


Jij hebt lef, ambitie, doorzettingsvermogen en een ondernemingsgeest. Jij durft buiten de kaders te denken en met jouw creativiteit en enthousiasme weet jij organisaties en individuen in beweging te krijgen en te houden. Samenwerken zit in je DNA. Jij bent flexibel, dienstverlenend en gaat voor resultaat! 



Jouw achtergrond:


·       Minimaal een afgeronde HBO-opleiding; 

·       Ervaring met (gemeentelijke) bestuurlijke besluitvormingstrajecten en het schrijven van beleidsnotities;

. Kennis van het brede sociale domein, bij voorkeur op het gebied van gezondheids- en diversiteitsbeleid en of schulddienstverlening.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten