Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur sociaal domein (zzp)

Geplaatst 3 jul. 2023
Project ID: YIS 9136046
Plaats
Ouderkerk aan de Amstel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 10 jul. 2023
Einde: 31 okt. 2023
Tarief
70 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 jul. 2023 14:00

Duur opdracht: 10-07-2023 - 31-10-2023

Optie tot verlengen: niet bekend

Functieschaal: 11

Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!


Wij zijn voor Ouder-Amstel op zoek naar een ervaren beleidsmedewerker Jeugd die ons team Samenlevingszaken tijdelijk wil komen versterken.

 

Als beleidsmedewerker maak je deel uit van het team Samenlevingszaken. Dit team ondersteunt het college van B&W en de gemeenteraad bij het ontwikkelen, bijsturen en evalueren van beleid binnen het sociaal domein. Als beleidsadviseur treedt je op als (mede)opdrachtgever en projectleider in de regio. Op het terrein van (specialistische) jeugdhulp ben werk je bovendien nauw samen met collega’s in de regio en ben je een onmisbare schakel in de samenwerking met de uitvoeringsorganisatie DUO+.

Over Ouder-Amstel

De gemeente Ouder-Amstel is een klantgerichte, professionele en resultaatgerichte organisatie die dicht bij haar inwoners staat. We werken intensief samen met andere gemeenten in de regio. Samen met de gemeente Uithoorn en Diemen heeft Ouder-Amstel ondersteuning van de Uitvoeringsorganisatie DUO+ voor al haar uitvoeringstaken op het gebied van bedrijfsvoering, ruimte, vergunningen en sociaal domein. Onze organisatie kenmerkt zich door een unieke combinatie van ruimtelijke ontwikkeling in landelijk en (groot)stedelijke gebied met een grote diversiteit aan bedrijven, instellingen en projecten. Wij zijn ambitieus en willen we binnen 10 jaar doorgroeien naar een gemeente van meer dan 20.000 inwoners.

  

Werken voor gemeente Ouder-Amstel betekent werken in een informele omgeving. Samen met collega’s die betrokken zijn, elkaar helpen en graag samenwerken. Je krijgt een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. En het moet leuk zijn, ontspanning en plezier vinden we belangrijk.


Functie-eisen:

Gelet op de landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen zoeken wij een stevige gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau. Je zoekt gemakkelijk de samenwerking en bent politiek-bestuurlijk sensitief. Schriftelijke en mondelinge advisering is voor jou bekend terrein en gaat je gemakkelijk af.  

 

Als beleidsmedewerker Jeugd kan je snel inspelen op actuele en vaak nieuwe beleidsvragen binnen het team samenlevingszaken. Je bent breder inzetbaar wanneer nodig, hebt een brede, integrale blik op de (samenhang tussen) beleidsterreinen en werkt graag samen met externe partijen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten