Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 4 feb. 2022
Project ID: YIS 9108937
Plaats
Waalre
Uren
24 uur/week
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 11-02 12:00

Startdatum zsm voor de duur van minimaal 3 maanden

Functieschaal 9, tarief van 62 Euro. Hier mag van de inhurende manager van worden afgeweken

Uren per week: 24,00

 

Als beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling heb je een afwisselende, brede functie waarin verschillende facetten van ruimtelijke ontwikkeling aan bod komen. Binnen gestelde kaders kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan een goede leefomgeving voor de inwoners van Waalre: 

• je informeert en overlegt met inwoners en bedrijven over alle vragen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en adviseert het college hierover. Thema's waar jij de komende tijd aan gaat werken richten zich vooral op woningbouw, transformatie van bestaand vastgoed en speelruimtebeleid; 

• je begeleidt kleinschalige ruimtelijke projecten en je ondersteunt projectleiders van diverse grotere ruimtelijke plannen (woningbouw, centrumplannen, gebiedsontwikkelingen e.d.); 

• je levert je bijdrage aan het opstellen van beleidsstukken op het gebied van volkshuisvesting, milieu, stedenbouw, planologie en erfgoed. Ook beleids-ontwikkeling in relatie tot de invoering van de nieuwe Omgevingswet zal deel uit maken van je taken. Burgerparticipatie vinden we in Waalre belangrijk. Met inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden ben je continue in gesprek over het ruimtelijk beleid en concrete projecten. Ook ben je in staat om de verwachtingen van alle betrokkenen bij een project (initiatiefnemer, omgeving en bestuurder) goed te managen.

 

Zijn wij een goede match? 

• Krijg jij er energie van om verbinding te leggen tussen inwoners, ontwikkelaars/ initiatiefnemers en bestuurders? 

• Heb je een brede planologische en juridische blik op het werkveld? 

• Ben je flexibel en vind jij het leuk om integraal te werken samen met je collega's? 

• kun je goed omgaan met tegenstrijdige belangen en durf jij de verantwoordelijkheid aan om het bestuur hierover goed te adviseren? 

• Beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ben je opgeleid op het gebied van ruimtelijke ordening/planologie? 

• Heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie? Lijkt het jou leuk om als Beleidsadviseur aan de slag te gaan en voldoe je aan de functie-eisen? Dan willen wij graag kennis met jou maken! Onze afdeling De afdeling bestaat uit zo'n 12 medewerkers (vast en flex) die de schouders er onder zetten, integraal werken en zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat. Wat kun je verwachten? 

• Een veelzijdige en zelfstandige functie, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om allround taken en projecten op te pakken; 

• Een organisatie waarin je eigen initiatieven kan tonen en jouw inbreng van belang is; 

• Een open en persoonlijke cultuur, met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur en andere belanghebbenden; 

• Een moderne, levendige werkomgeving waarin het nieuwe samenwerken centraal staat.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten