Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur passend onderwijs regio Midden Holland (zzp)

Posted Sep 23, 2022
Project ID: YIS 9121278
Location
Gouda , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Oct 10, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 30, 2022 10:00 AM

Startdatum voorkeur: asap

Duur opdracht: 6 maanden

Aantal uren per week: 24

Thuiswerken is na de inwerkperiode mogelijk

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Vanwege ziekte van onze adviseur passend onderwijs zoeken wij iemand die deze taken snel over kan nemen. De adviseur passend onderwijs werkt voor en namens de 5 gemeenten in Midden Holland en is gestationeerd in Gouda. De adviseur passend onderwijs stemt af met de lokale adviseurs van de 5 gemeenten over welke koers we gemeentelijk vanuit de regio willen varen en neemt dit mee in de gesprekken met de samenwerkingsverbanden. Dit vraagt van jou dus veel afstemming en dat je ervoor zorgt dat je met een zoveel als mogelijk gedragen lijn de regio vertegenwoordigt richting de samenwerkingsverbanden. Op dit moment liggen daar een aantal ontwikkelopgaven die verder moeten worden gebracht en dat momentum willen we niet voorbij laten gaan. Dit gaat om het dashboard wat in samenwerking met alle partijen is opgesteld waaruit veel informatie is te halen over wat goede interventies voor de toekomst zouden kunnen zijn. Dit vraagt veel afstemming en uiteindelijk ook besluitvorming over de aanpak. 

 

Actuele zaken die op dit moment aandacht vragen zijn:

-het begeleiden van een subsidietraject ‘jongeren op school’

-verdere acties die voortkomen uit het opgeleverde dashboard vanuit de scholen en gemeenten: dit in samenwerking met de verschillende partijen.

-afspraken maken de samenwerkingsverbanden rondom privacy;

-afspraken maken rondom de inzet van praktijkondersteuning op scholen

 

Wij zoeken iemand die:

  • beschikt over goede adviesvaardigheden op vraagstukken rondom het realiseren van passend onderwijs;
  • als volwaardig gesprekspartner van de samenwerkingsverbanden kan werken. Je beschikt hiervoor over uitstekende communicatievaardigheden en bent in staat de verbinding te maken en bruggen te slaan;
  • op hoofdlijnen kan denken en procesmatig sterk is;
  • recente kennis en relevante werkervaring heeft van passend onderwijs en de dynamiek met de samenwerkingsverbanden PO en VO;
  • een voor de functie relevant HBO+ of WO werk- en denkniveau heeft;

 

Similar projects

+ Search all projects