Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur participatie (zzp)

Geplaatst 19 mei 2023
Project ID: YIS 9133750
Plaats
Boxtel, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 29 mei 2023
Einde: 1 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 mei 2023 12:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 1-12-2023

Reden: tijdelijke vervanging zieke collega

Uren: 32 uur per week

Functieschaal: 10 senior

Tarief: passend bij kennis en werkervaring




Beleidsadviseur Participatie bij MijngemeenteDichtbij, locatie Boxtel.

Een belangrijke taak binnen deze functie is het opstellen van de verordening met de komst van de nieuwe participatiewet.

Wat ga je doen?

Wij zoeken iemand die maatschappelijk betrokken is en een visie heeft op ons Participatie- en arbeidsmarktbeleid. Dit beleid heeft betrekking op het rechtmatig verstrekken van uitkeringen als en het doelmatig inzetten van re-integratieactiviteiten. We willen hiermee inwoners financieel zelfredzaam maken door hen te ondersteunen weer volwaardig mee te doen in het dagelijks leven.

Hoe breng je dat dan in de praktijk?

Je bent goed in strategisch adviseren en communiceren. Dit heb je nodig omdat je dagelijks bezig bent met allerlei ontwikkelingen in het sociale domein. Deze komen voort uit wetgeving, het coalitieakkoord, regionale samenwerking, wensen van onze inwoners of samenwerkingspartners in onze gemeenten. Dit vraagt een open houding en passie voor je werk. Wij verwachten dat je als frisse denker en met een praktische en resultaatgerichte houding projecten op een vernieuwende manier kan uitvoeren. Je bent in staat om in deze flow anderen mee te krijgen en helpt anderen zich hierop verder te ontwikkelen. Hoewel in deze functie het accent vooral op Participatie- en Arbeidsmarktbeleid is gericht, bekijken we nog welke andere onderwerpen of projecten in het sociale domein aan het takenpakket worden toegevoegd.

Wie ben jij?

  • je hebt een duidelijke visie op het sociaal domein met de focus op participatie- en arbeidsmarktbeleid

  • je kunt goed strategisch adviseren in college- of raadsvoorstellen

  • je hebt financieel en cijfermatig inzicht om resultaatgericht te sturen

  • je werkt zelfstandig en pakt opdrachten projectmatig op

  • je hebt een HBO- / WO- werk- en denkniveau

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten