Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur opgeschaalde publieke gezondheid (zzp)

Posted Feb 28, 2023
Project ID: YIS 9129453
Location
Venlo , Limburg
Duration
9 maanden
(Apr 1, 2023 - Dec 31, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
0 - 95 €/hr
Application Deadline: Mar 6, 2023 12:00 PM

Voor de Veiligheidsregio Limburg Noord zoeken we een beleidsadviseur opgeschaalde publieke gezondheid

Startdatum: 1-4-2023

Einddatum: 31-12-2023

Functieschaal 10

Aantal uur per week: 16 uur per week

Tariefindicatie: € 84-89

Je standplaats is Blerick-Venlo, daarnaast bieden wij flexibele mogelijkheden om thuis te werken en je eigen werktijden in te delen.


Wat ga je doen?

GGD Limburg-Noord heeft de ambitie om de interne crisisorganisatie te professionaliseren. De GGD is als zorginstelling vanuit wetgeving onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor het borgen van de continuïteit van haar zorgverlening aan cliënten. Zodra een ramp of crisis de (bedrijfscontinuïteit van) de GGD raakt, is het de taak van de crisiscoördinator (CC) om samen met het crisisteam (CT) de continuïteit van de kritische GGD-processen te borgen.

Om te kunnen professionaliseren zijn een aantal randvoorwaarden van belang. Denk aan de 'awareness' en 'sense of urgency' in de GGD organisatie, de beschikbaarheid van een adequaat GGD Rampen Opvang Plan (GROP), het uitvoeren van goede risicoanalyses voor zowel externe als interne risico's en de bereidheid om hierin te investeren. Er is een slagvaardige crisisorganisatie nodig en een goede positionering van de sleutelfunctionarissen die bij opgeschaalde zorg op strategisch en tactisch niveau een functie vervullen.

Op dit moment ligt er een advies voor de structuur van de GGD crisisorganisatie Limburg-Noord. De volgende stap is het schrijven van het GROP, implementeren van het nieuwe crisisplan, werven van medewerkers, opleiden van medewerkers en opzetten van een bedrijfcontinuïteits- en zorgcontinuïteitsplan.


Opdracht:

Wij zoeken voor de periode van 1 april – 31 december 2023 een collega voor het (mee)schrijven en implementeren van het GROP, sparringpartner betreffende de opzet van de nieuwe crisisorganisatie, basisformat opzetten voor een zorg- en bedrijfscontinuïteitsplan.


Wat wij vragen:

  • Aantoonbaar hbo-denk en werkniveau

  • Aantoonbare kennis- en ervaring met het beleidsterrein crisisbeheersing binnen een Veiligheidsregio

  • Ervaring met beleidsfunctie dan wel schrijven van beleidsstukken

  • Affiniteit met netwerksamenwerking (publieke) gezondheid.

  • Ervaring in het werken in een crisisorganisatie is een pré.

  • Voor alle GGD-medewerkers vinden wij klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken en persoonlijk leiderschap belangrijke competenties.

  • Specifiek voor de functie Beleidsadviseur opgeschaalde publieke gezondheid gelden de aanvullende competenties: plannen en organiseren, organisatiesensitiviteit en netwerken.

  • Flexibel inzetbaar zijn  

  • Je standplaats is Blerick-Venlo, daarnaast bieden wij flexibele mogelijkheden om thuis te werken en je eigen werktijden in te delen.

Similar projects

+ Search all projects