Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur onderwijs (zzp)

Posted Nov 14, 2022
Project ID: YIS 9123840
Location
Lelystad , Flevoland
Duration
6 maanden
(Nov 21, 2022 - May 21, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 28, 2022 10:00 AM

Startdatum: Vanaf 28/11

Duur opdracht: half jaar, met optie tot verlenging

Aantal uren week: 32 - 36

Inschaling: 11 (gemeente cao)

 

Je gaat als Senior Beleidsadviseur Onderwijs jouw expertise inzetten voor het domein onderwijs. Jij bent iemand die initiatief neemt en leiderschap toont op het gebied van beleidsontwikkeling. Samen met onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties ga je aan het werk en handel je resultaatgericht.

 

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en besluitvaardig bent, jij hebt namelijk directe invloed op hoe professioneel jij en gemeente Lelystad overkomen. Je weet verandering op gang te brengen en gaat doelgericht aan het werk, denkt en werkt zelfstandig en snapt hoe je gesprekken moet voeren die scherp zijn op inhoud en maar zacht op de relatie.

 

Gemeente Lelystad is een energieke organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt te werken binnen het team van Sociaal Domein, waarin hard wordt gewerkt om Lelystad steeds meer leefbaar te maken en hier ben jij een toevoeging aan. 

 

Als Senior Beleidsadviseur Onderwijs ben jij...

de doortastende collega met bestuurlijke sensitiviteit. Je bent resultaatgericht en je hebt strategisch inzicht. Daarnaast heb je inzicht in complexe maatschappelijke processen, kosten en effectiviteit in het onderwijs.

 

-      Hbo+/WO werk- en denkniveau;

-      5+ jaar ervaring in een soortgelijke rol;

-      Politiek-bestuurlijk bewustzijn;

-      Gelijktijdig op meerdere (bestuurlijke) niveaus kunnen werken;

-      Proactief en een netwerker.

-      Strateeg

-      Verbinder

 

Ervaring met subsidie trajecten in het onderwijs is een pré 

Similar projects

+ Search all projects