Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur meedoen (24 uur, zzp)

Geplaatst 7 nov. 2022
Project ID: YIS 9123288
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 nov. 2022 13:00

Startdatum: 1-12-2022

Einddatum: 31-5-2023

Uren: 24 uur per week

Functieschaal: 11 senior

Tarief passend bij schaal 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

In verband met het vertrek van een van onze collega’s zijn wij voor de afdeling Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een tijdelijke (6 maanden), 

Beleidsadviseur Meedoen (sociaal domein) 24 uur per week

 

Samen met je collega’s beleid ontwikkelen waarbij mensen centraal staan. In een mooie, middelgrote gemeente met korte lijnen, een enthousiast team en een klantgerichte instelling. Ben jij iemand met een passie voor beleid dat erop is gericht dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij? Dan is dit jouw nieuwe baan. 

 

Dit ga je doen

Als beleidsadviseur meedoen werk je bij de afdeling Ontwikkeling, binnen het cluster ‘meedoen’. Binnen deze opdracht ligt de nadruk op de beleidsterreinen Wmo begeleiding, beschermd wonen en maatschappelijke opvang.. Daarnaast lever je een bijdrage op het snijvlak van wonen en zorg. Je werkt nauw samen met Wegwijs+ (uitvoering van het sociaal domein) en onze regiogemeenten. Je bent continu in gesprek met de wethouder en verschillende maatschappelijke partners en schakelt makkelijk tussen partijen en belangen. Je kijkt verder dan je eigen dossiers, zoekt actief aansluiting bij andere beleidsterreinen en bewaakt de samenhang. 

 

Daarom is dit jouw nieuwe opdracht

Je hebt werkervaring als beleidsadviseur binnen het sociaal domein. Je bent een teamplayer, die goed kan luisteren, de verschillende beleidsverbanden ziet en de politieke en maatschappelijke belangen kunt afwegen. Je adviezen zijn helder en bondig, zowel schriftelijk als mondeling. Je hebt een zakelijke instelling en een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Om van deze functie een succes te maken heb je een HBO/WO werk- en denkniveau nodig. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten