Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur jeugd (zzp)

Geplaatst 6 dec. 2023
Project ID: YIS 9145494
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 3 maanden
Start: 18 dec. 2023
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 dec. 2023 12:00

Startdatum: Zo snel mogelijk (onder voorbehoud van het kunnen overleggen van een VOG, screening verloopt via YIS)

Duur opdracht: 3 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren week: 24-36 uur

Inschaling: 11

Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!


Beleidsadviseur jeugdzorg

Stel je eens voor dat jij een bijdrage mag leveren aan de jeugdzorg in Lelystad. Meewerken aan complexe beleidsvraagstukken met maatschappelijke impact, zodat jij het verschil maakt voor de jeugd in onze stad. Jij zorgt ervoor dat de samenwerking op gang komt en maakt heldere afspraken met de externe partijen.  Zo geef jij kleur aan jouw werk voor Lelystad.


Wat ga je doen als beleidsadviseur jeugdzorg?

·      adviseren van het bestuur over jeugdzorg. Je durft hierbij out of the box te denken, in het belang van onze jeugd, maar begrijpt ook de financiële kaders.

·      analyseren en evalueren waar we staan met de jeugdzorg in Lelystad en hierop verbeterpunten en toekomstige opgaven inzichtelijk maken.

·      implementeren van onderdelen van vastgesteld beleid.

·      oplossen van geconstateerde knelpunten en het een plek geven van nieuwe (landelijke) ontwikkelingen.


Waar ga je dit doen?

Bij de gemeente Lelystad dus. Samen maken wij werk van onze grootste ambities zodat Lelystad een nog mooiere plek voor onze inwoners, ondernemers en bezoekers wordt. Benieuwd naar die ambities? Denk aan het doorontwikkelen van onze kust of het vinden van vernieuwende manieren om inwoners en ondernemers te ondersteunen. Hoe we dit doen? Door elkaar te respecteren, samen te werken en door vrijheid te combineren met verantwoordelijkheid. Of er kansen zijn voor jou als beleidsadviseur jeugdzorg 100%. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Met jouw verbindingskracht en communicatieve vaardigheden ben je een absolute aanwinst voor het team Sociaal Domein. Ons team bestaat uit 28 collega’s, samen met 7 andere collega’s ben jij verantwoordelijk op het gebied van jeugdzorg . Met elkaar regelen jullie dat de gedecentraliseerde jeugdzorg en de transformatie hiervan een stap verder wordt gebracht. 


Wat je meebrengt

Jij pakt aan, durft keuzes te maken en bent lekker jezelf. En je wil kleur geven aan jouw werk voor Lelystad. Dat gaat je goed af omdat jij jouw unieke talenten met ons deelt. En het waarmaken van jouw wilde ambities? Ook dat kan. Tenminste… als jij voor deze vacature van beleidsadviseur jeugdzorg beschikt over:

·      hbo- of wo-opleiding op het gebied van sociale wetenschappen, bestuurskunde, Jeugdzorg of een vergelijkbare richting.

·      minimaal drie jaar relevante werkervaring als beleidsadviseur, projectleider of vergelijkbare functie op het gebied van Jeugdzorg bij een gemeente.

·      Zelfstandig en proactieve instelling om zaken resultaat gedreven op te pakken.

·      Thuiswerkmogelijkheden op woensdag of vrijdag, andere dagen thuiswerken is NIET mogelijk. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten