Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur jeugd (zzp)

Geplaatst 17 mei 2023
Project ID: YIS 9133839
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 1 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 okt. 2023 12:00

Startdatum: 12 juni 2023 (onder voorbehoud van het kunnen overleggen van een VOG, screening verloopt via YIS)

Duur opdracht: t/m 31 december 2023

Aantal uren week: 32-36

Inschaling: schaal 11 (cao gemeenten)

Voorsteltermijn: dinsdag 30 mei om 10.00 uur

Selectie communicatie: dinsdagmiddag 30 mei 

Sollicitatiegesprekken: vrijdag 2 juni 09.00 – 12.30 uur (gesprekken vinden fysiek plaats op het Stadhuis)



Beleidsadviseur Jeugd

Jij weet als geen ander wat de decentralisatie Jeugdhulp omvat en hoe je de transformatie van de Jeugdhulp een stap verder kunt brengen, zowel lokaal als in de regio help jij de gemeente Lelystad met deze uitdaging !

Wat ga je doen?

Jouw functie is ontzettend breed, waarbij je te maken krijgt met veel facetten binnen dit vakgebied zowel lokaal als regionaal. Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren van de doorontwikkeling van het Lelystadse Jeugdhulpstelsel en de transformatie die is ingezet. Met jouw mentaliteit, visie en ervaring ben je in staat antwoorden te vinden op vraagstukken die er leven binnen Jeugdhulp, de transformatie verder vorm te geven en deze te vertalen naar concrete maatregelen en acties. Je bent een onderdeel van het team beleid en samen met drie andere beleidsmedewerkers verantwoordelijk voor de Jeugdhulp. Daarnaast pak je ook meer afgebakende taken op die spelen, zoals veranderende wetgeving, implementatie van vastgesteld beleid, aanbesteding, etc.

Als beleidsadviseur Jeugdhulp ben jij?

Werkzaam in een dynamische omgeving met ingewikkelde vraagstukken, waarbij je voornamelijk in verbinding bent met partijen en samenwerkt in de regio. Het vraagt van jou dat je in staat bent complexe vraagstukken te duiden en de vertaalslag te maken naar oplossingen en resultaten. Je zet die om naar beleid en bent daarbij ondersteunend aan en adviserend naar de bestuurder.

Je bent vaardig in het analyseren van het krachtenveld en je hebt gevoel voor de bestuurlijke- politieke verhoudingen. Jouw prettige en gedreven persoonlijkheid zorgt ervoor dat samenwerking op gang komt en heldere afspraken met partijen worden gemaakt en in het werkveld worden vastgelegd. Je kan complexiteit vertalen naar eenvoud en duidelijkheid, waarbij je jouw analyses en adviezen compact en duidelijk schriftelijk kan uitwerken.

Daarnaast beschik je over;

  • HBO/WO werk- en denkniveau

  • Ervaring met beleid en Jeugdhulp

  • Analytisch sterk

  • Teamplayer, die zelfstandig kan werken

  • Goed zijn in wat je doet en een hands-on mentaliteit.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten