Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur cultuurtechniek (ZZP)

Geplaatst 18 nov. 2021
Project ID: YIS 9104753
Plaats
Vught
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 nov. 2021
Einde: 18 mei 2022
Tarief
63 - 73 €/uur

Sollicitatie deadline: 23-11 12:00

Startdatum: z.s.m.

duur project: tot en met 30.06.2022

Uren per week: 30 tot 36 uur

Functieschaal: 10

Richtlijn tarief: 73,50 (geen knock-out criteria)

 

Als beleidsadviseur cultuurtechniek ben je verantwoordelijk voor het operationeel Groenbeleid binnen de gemeente. Je voert zelfstandig regie over de beleidsterreinen groen en spelen en werkt in teamverband aan vraagstukken binnen de openbare ruimte of ruimtelijke projecten. Je voert de acties uit vanuit het uitvoeringsprogramma 2021-2026 zoals het actualiseren van het groenbeleidsplan en de Notitie Biodiversiteit en het opstellen van een boomplant programma. Ook bij vraagstukken als duurzaam bodemgebruik van onze pachtgronden en klimaatadapatie lever je een bijdragen.

 

Verder ben je thuis in het aanbestedingsbeleid en stel je bestekken op voor het beheer van de openbare ruimte en de uitvoering van groenprojecten. Je rapporteert over de voortgang en bewaakt de budgetten. Samen met de andere beleidsadviseurs wegen, riolering, verkeer en afval werk je integraal. Je stemt af met de buitendienst en staat in nauwe verbinding met inwoners en bestuur.

 

Concrete taken voor de aankomende periode:

-             Advisering MOR projecten

-             Advisering vergunningverlening

-             Nota groen

-             Aanbesteding bestekken (5 soorten bestekken)

 

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in soortgelijke functie;
  • Ervaring met aanbesteden bestekken;
  • Oog voor samenhang met andere vakgebied (staat in nauwe verbinding met andere collega’s);
  • Nauwkeurig, assertief en resultaatgericht;

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten