Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder wegen (zzp)

Geplaatst 6 apr. 2023
Project ID: YIS 9131275
Plaats
Capelle aan den IJssel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 mei 2023
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 apr. 2023 14:00

Startdatum inzet: 1-5-2023

Einddatum inzet: 30-4-2024

36 uur per week

Ook kunnen in dit kader schoolverlaters, starters worden ingehuurd - met civiel technische achtergrond (HBO diploma)


Beheerder wegen 

Verharding van grote integrale projecten, daar ben jij van. 

Jouw rol

De afdeling Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het technische en maatschappelijke beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Tevreden en betrokken bewoners bepalen in belangrijke mate de kwaliteit van de openbare ruimte. Niet alleen door een goed product te leveren, maar ook door de manier waarop belanghebbenden hun invloed kunnen uitoefenen. De afdeling Stadsbeheer bestaat uit een staf en drie units: unit Project- en Ingenieursbureau, unit Uitvoering en unit Vergunningen Toezicht & Handhaving.

De unit Project- en ingenieursbureau bestaat uit drie teams, team Beheer Openbare Ruimte (BOR), team Ingenieursbureau (IB) en team Directie en Toezicht (D&T). Deze unit is verantwoordelijk voor meerjarige onderhoudsplannen, grootschalige projectmatige werkzaamheden, civieltechnische werken als grootschalige reconstructies, advies in- en uitbreidingslocaties, bestek en tekeningen, aanbestedingen, directievoering en toezicht op werk van derden.

Integraal is bij ons meer dan samen met collega’s afstemmen van de beheeraanpak en het bepalen van integrale onderhoudsprojecten. Het betekent ook meedenken in de organisatie hoe we de buitenruimte samen nog beter maken om aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de Capellenaren. Goede communicatie met die Capellenaren, collega’s en externe stakeholders is daarin een belangrijke schakel, waar jij aan bijdraagt!

Als wegbeheerder weet je wat er aan verharding ligt, hoe het er bij ligt en vooral wat er voor nodig is om het veilig te houden en aan de beleidskaders te voldoen. Je adviseert over deze kaders en vertaalt ze in een beheerplan, waarbij je aandacht hebt voor o.a. duurzaamheid en circulariteit, klimaat en bodemdaling en verschillende vormen van beheer. Het Programma Buitenruimte dat de gezamenlijke afdelingen aan het opstellen zijn, gaat hierbij zeker nog een rol spelen.


Je bent een professionele mede-opdrachtgever van ons ingenieursbureau voor de grote integrale projecten en je bent bewust bezig met kosten, budgetten, overige contractvorming en de P&C-cyclus. Enkele ervaren collega’s nemen in samenspraak met jou het kleinschalig onderhoud voor hun rekening en een databeheerder houdt in overleg met jou het beheersysteem bij. Bij het wegbeheer hoort ook de regie over gladheidsbestrijding, straatreiniging, tijdelijke verkeersmaatregelen, etc. En je krijgt te maken met projectontwikkelingen, zoals De Blinkert, waarbij je de beheersbaarheid van de openbare ruimte nauwlettend in de gaten houdt met je collega’s.

 

Jouw profiel

Wij denken dat jij met de volgende kwaliteiten goed invulling kunt geven aan deze functie.

  • Je beschikt over een werk- en denkniveau op HBO niveau, in de richting van Civiele Techniek (Weg en waterbouwkunde)

  • Jij brengt ons enthousiasme, energie en opgestroopte mouwen

  • Je houdt overzicht, stelt prioriteiten, toont initiatief en denkt in oplossingen

  • Uiteraard werk je omgevings- en klantgericht: we doen het immers voor de Capellenaar

  • Met jouw flexibiliteit ben je bereid om incidenteel in de avonduren te werken, bijvoorbeeld tijdens een bewonersavond

  • Je bent bereid om (vakgerichte) cursussen te volgen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten