Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder wegen (zzp)

Geplaatst 6 mei 2022
Project ID: YIS 9109865
Plaats
Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 6 mrt. 2023
Einde: 11 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 mrt. 2023 12:00

Startdatum: z.s.m

Uren: tussen 24 en 36 uur per week, dit is bespreekbaar en afhankelijk van de kandidaat

Duur: minimaal inzet van 12 maanden met optie op verlenging.

Thuis/locatie: bespreekbaar, combinatie is mogelijk. Werkdagen in overleg

Richttarief €89 - €94


Beheerder wegen

Wat is de opdracht:

Je denkt zelfstandig na over de beste manier om wegonderhoud te realiseren met behoud van het afgesproken kwaliteitsniveau nu en in de toekomst. Daarvoor maak je zelfstandige analyses op basis van aangeleverde data, maak je beheerplannen en stel je meerjarige onderhoudsprogramma’s op en draag je zorg voor beheer en beleidsplan actualisering wegen. Op basis daarvan lever je input voor het integrale uitvoeringsprogramma. Je bent de vakspecialist voor verhardingen, civiele kunstwerken en weg-meubilair.

 

Vanuit jouw beheerexpertise toets je ontwerpen en inrichtingsplannen op kwaliteit, financiën en adviseer je over verbeteringen. Naast het technisch voorbereiden van werken zorg je voor de bijbehorende afstemming met verschillende partijen en belanghebbenden. Je maakt (kosten)calculaties, vraagt offertes aan, en adviseert over opdrachtverstrekking. De bewaking van kwaliteit, voortgang en budget zijn aan jou toevertrouwd. Je geeft input voor de ontwikkeling van beleid en het opstellen van het uitvoeringskader.

Bij het integrale beheer staat het meerjarig resultaat voorop. Dit doe je door het verzamelen en aanleveren van gegevens voor een meerjarenplanning. Je stelt het beheerplan en een beleidsplan wegen op. Waarbij je zorg draagt voor de input en voorwaarden met betrekking tot het duurzaam beheren van de elementen in het beheerssysteem. Binnen Hardinxveld-Giessendam wordt er gewerkt met het nieuwe regionale/Drechtsteden GISIB beheersysteem voor wegen, riolering, groen, speelplaatsen, kunstwerken e.d.

Wat breng je mee?

·       Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van civiele techniek;

·       Binnen het vakgebied beschik je over minimaal 3 jaar ervaring, liefst in de rol van beheerder;

·       Je bent communicatief vaardig, werkt gestructureerd en legt makkelijk verbinding, zowel intern als extern.

Je bent een ervaren zelfstandige vakspecialist, met een grote betrokkenheid bij het beheer van de openbare ruimte in brede zin. Je hebt ervaring met het zelfstandig opstellen van een beheer en beleidsplan wegen. Je kijkt over de grenzen heen met oog voor duurzaamheid, en innovaties. Vanuit analyse, stuurinformatie en databeheer geef je proactief invulling aan de opdracht. Je werkt planmatig met oog voor de operationele aspecten in de dagelijkse praktijk.

 

De organisatie

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met circa 18.000 inwoners. De gemeentelijke organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en loyale medewerkers. Er wordt gewerkt volgens het principe van zelforganisatie.

Duur van de opdracht is 12 maanden, liefst minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur. Deze uren zijn zelf in te delen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten