Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder wegen (zzp)

Posted Dec 18, 2020
Project ID: YIS000327
Location
Hardinxveld-Giessendam , Zuid-Holland
Duration
3 maanden
(Sep 12, 2022 - Nov 30, 2022)
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 26, 2022 12:00 PM

Herhaalde oproep

Startdatum: z.s.m

Uren: tussen 24 en 36 uur per week, dit is bespreekbaar en afhankelijk van de kandidaat

Duur: gezamenlijk af te stemmen. (+-6 maanden).

Thuis/locatie: bespreekbaar, combinatie is mogelijk. Werkdagen in overleg

Richttarief  €100 ,-

 

Je bent een beheerder met ervaring in wegen.

 Jij bent als geen ander in staat om onze wegen  in kaart te brengen en te verbeteren waar nodig.

 

Wat is de opdracht:

Je denkt zelfstandig na over de beste manier om wegonderhoud te realiseren met behoud van het afgesproken kwaliteitsniveau nu en in de toekomst. Daarvoor maak je zelfstandige analyses op basis van aangeleverde data, maak je beheerplannen en stel je meerjarige onderhoudsprogramma’s op en draag je zorg voor beheer en beleidsplan actualisering wegen. Op basis daarvan lever je input voor het integrale uitvoeringsprogramma. Je bent de vakspecialist voor verhardingen, civiele kunstwerken en weg-meubilair.

 

Vanuit jouw beheerexpertise toets je ontwerpen en inrichtingsplannen op kwaliteit, financiën en adviseer je over verbeteringen. Naast het technisch voorbereiden van werken zorg je voor de bijbehorende afstemming met verschillende partijen en belanghebbenden. Je maakt (kosten)calculaties, vraagt offertes aan, en adviseert over opdrachtverstrekking. De bewaking van kwaliteit, voortgang en budget zijn aan jou toevertrouwd. Je geeft input voor de ontwikkeling van beleid en het opstellen van het uitvoeringskader.

Bij het integrale beheer staat het meerjarig resultaat voorop. Dit doe je door het verzamelen en aanleveren van gegevens voor een meerjarenplanning. Waarbij je zorg draagt voor de input en voorwaarden met betrekking tot het duurzaam beheren van de elementen in het beheerssysteem.

 Binnen Hardinxveld-Giessendam wordt er gewerkte met het nieuwe regionale/Drechtsteden GISIB beheersysteem voor wegen, riolering, groen, speelplaatsen, kunstwerken e.d.

 

De organisatie

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met circa 18.000 inwoners. De gemeentelijke organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en loyale medewerkers. Er wordt gewerkt volgens het principe van zelforganisatie.

 

Duur van de opdracht is 6 maanden, liefst minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur. Deze uren zijn zelf in te delen.

 

 

Wat breng je mee?

·       Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van civiele techniek.

·       Binnen het vakgebied beschik je over minimaal 3 jaar ervaring, liefst in de rol van beheerder.

·       Je bent communicatief vaardig, werkt gestructureerd en legt makkelijk verbinding, zowel intern als extern.

 

Je bent een ervaren zelfstandige vakspecialist, met een grote betrokkenheid bij het beheer van de openbare ruimte in brede zin. Je kijkt over de grenzen heen met oog voor duurzaamheid, en innovaties. Vanuit analyse, stuurinformatie en databeheer geef je proactief invulling aan de opdracht. Je werkt planmatig met oog voor de operationele aspecten in de dagelijkse praktijk

Similar projects

+ Search all projects