Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder sportcentrum Meterik (facilitair medewerker) (zzp)

Geplaatst 29 aug. 2023
Project ID: YIS 9138730
Plaats
Meterik
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 4 mrt. 2024
Tarief
23.5 - 33.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 sep. 2023 14:00

Startdatum: Z.s.m.

Aantal uur per week: 20-36

Werkdagen in overleg, oproepbasis mag ook

functieschaal: 5

 

De gemeente Horst aan de Maas is momenteel een sporthal aan het bouwen in Meterik. Deze sporthal zal gebruikt worden door verschillende basis- en middelbare scholen. ’s Avonds en in de weekenden zullen verschillende verenigingen er trainen en zijn er wedstrijden. In de sporthal zijn kleedkamers en een gedeelde kantine voor de naastgelegen voetbalvereniging. Kortom een sportieve, bruisende en vol bezette sporthal.

 

Voor de nieuwe sporthal zoeken we een aantal beheerders voor een invulling variërend van 20 - 36 uur. Je gaat werken in een gezellig team met meerdere beheerders, waarmee je samen ook sporthal De Berkel en de gymzaal Kleinhorst en de gymzaal aan de Marijkestraat in Horst beheert.

 

Indien je op oproepbasis wilt werken; een enkele avond of alleen in de weekenden beschikbaar bent, reageer dan ook. We komen graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

De functie:


Heb jij oog voor detail, ben je niet vies van schoonmaakwerk en zorg jij altijd voor een blinkende sportieve prestatie? Dan zijn wij op zoek naar jou als sporthalbeheerder.

In deze functie kun je ingezet worden in alle sportaccommodaties van de gemeente. In eerste instantie ben je werkzaam in de nieuwe sporthal in Meterik. Samen maken we een rooster, zodat je ook de gymzalen en sporthal in Horst leert kennen. Daarnaast kan het voorkomen dat je tijdens vakantie of ziekte gevraagd wordt om de gymzalen in America of Broekhuizenvorst (tijdelijk) te beheren.

Een sporthal beheerder is een zeer veelzijdige functie. Je houdt je bezig met diverse werkzaamheden die eraan bijdragen dat de gebouwen veilig en schoon zijn. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en als sporthal beheerder lever je hier een grote bijdrage aan.

 

Een blinkende sportieve prestatie!


Zorgen voor een optimale hygiëne, netjes werken, niks overslaan en goed doorwerken. Dat lukt niet iedereen. Maar ons facilitair team draait er z'n hand niet voor om. Als Sporthal beheerder speel je een belangrijke rol in de beleving van onze gasten. Een bezoek aan onze accommodaties moet indruk maken. En dat kan niet zonder optimale hygiëne. Jij zorgt voor de eerste indruk van onze gasten en je bent naast degene die de kleedkamers, vloeren en entree spik en span op orde heeft ook hét aanspreekpunt voor onze gasten. Vanaf het moment dat de deuren openen tot ze weer sluiten zorg jij samen met jouw collega's voor stralende schone en veilige accommodaties.


Dit ben jij:


Een frisse wind voor onze organisatie


Als sporthal beheerder ben je pas écht blij als alles op en top veilig en schoon is. En…


 • heb je geen moeite met onregelmatige diensten;

 • kun je een keer per 3 weken in het weekend werken;

 • heb je enige ervaring met schoonmaakwerk;

 • werk je accuraat, zelfstandig en weet je van aanpakken;

 • ontvang je onze gasten met een glimlach!;

 • ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het pand;

 • zorg je voor een veilig gebouw en geef je gebreken of onderhoudswerkzaamheden door aan je collega’s van vastgoedbeheer;

 • heb je VMBO werk- en denkniveau;

 • heb je een representatieve uitstraling;

 • ben je sociaal en communicatief vaardig;

 • heb je ervaring in een soortgelijke functie of wil je hierin ontwikkelen;

 • Kun je werken met Excel om de planning voor bezetting te kunnen managen.


 

Dit vind je bij ons:


 • Een spiksplinternieuwe sporthal

 • De kans om jezelf te ontwikkelen.

 • Een ontspannen (werk)omgeving;

 • Een hecht team dat gaat voor de beste prestatie en trots zijn op de accommodatie;

 • Positieve energie!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten