Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder speelvoorzieningen en wegen (zzp)

Geplaatst 11 jul. 2023
Project ID: YIS 9136519
Plaats
Hoornaar
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 25 jul. 2023
Einde: 11 jan. 2024
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 jul. 2023 12:00

Start: Z.s.m.

Duur: 3 maanden

Uren per week: 20-36

Schaal: 9-10

Max tarief: €73,50



De werkdagen zijn flexibel en de standplaats is Hoornaar. De kandidaten zullen ook veel onderweg zijn en moeten een rijbewijs hebben.


Binnen het sub team Grijs (onderdeel van het vakteam Beheer Buitenruimte) werk je nauw samen met je collega wegbeheerders, projectleiders, adviseurs en beleidsadviseurs. Jullie pakken van alles en nog wat op om een optimale fysieke leefomgeving vorm te geven.



Beheer & onderhoud:


Je hoofdtaak is het beheren en onderhouden van de openbare speel- en sportlocaties die zijn verspreid over de hele gemeente. Daarnaast ben je samen met de andere wegbeheerders verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud aan wegen, civiele kunstwerken, openbare Verlichting en straatmeubilair.



Veel contacten:


Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij de aanleg van projecten in de fysieke leefomgeving en te adviseren over een goed beheer. Het borgen van kwaliteit en veiligheid staat daarbij voorop. Ook zie je het belang van kerngericht werken, participatie en duurzame en klimaat adaptieve oplossingen. Je inbreng en adviezen over nieuwe speellocaties of de herinrichting van straten en pleinen sluiten altijd aan bij de behoeften van de wijk of buurt. Je pakt projecten zelfstandig op en participeert bijvoorbeeld op bewonersavonden, je neemt initiatieven en werkt daarbij samen met collega's uit andere teams.


Je krijgt ruimte en verantwoordelijkheid om het onderhoud en beheer te regelen, zoals jij dat het beste vindt. Dat betekent dat je bevoegd bent om zelfstandig besluiten te nemen conform de geldende kaders en mandaatregeling.



Dit ben jij:


  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en meerdere jaren werkervaring en affiniteit met spelen en wegen.

  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en vindt het leuk om betrokken te worden bij wat er allemaal speelt op het gebied van spelen en wegen binnen de gemeente

  • Je kunt snel zelfstandig aan de slag

  • Als collega’s een beroep op je doen, sta je altijd voor ze klaar en zij voor jou

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten