Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder speelvoorzieningen (deta-vast) (ZZP)

Geplaatst 15 dec. 2021
Project ID: YIS 9106340
Plaats
Ridderkerk
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 3 jul. 2022
Tarief
40 - 50 €/uur

Sollicitatie deadline: 20-12-2021 12:00

Details opdracht

Uiterlijke startdatum: begin nieuwe jaar

Einddatum: 31-12-2022

Het aantal uur per week is: 32-36 uur

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee

Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Nu wel, maar voor de toekomst is het wel nodig naar een dag of 2 naar kantoor te gaan. Iemand die relatief dichtbij woont geniet de voorkeur. 

Schaal: 9 gemeente CAO. Richtlijn tarief €40-50 voor junior kandidaten met wat ervaring, bij ervaren krachten afhankelijk aanbod.

 

Voor de BAR-organisatie zoeken wij een beheerder speelvoorzieningen!

 

De omgeving

Op dit moment werkt 1 iemand als beheerder voor de drie gemeenten van de BAR-organisatie. Het is de bedoeling dat de gemeenten Albrandswaard en Barendrecht onder de hoede blijven van de huidige beheerder en dat de kandidaat die wij zoeken zich over Ridderkerk gaat ontfermen.

 

De functie

Iedereen kent het wel, de speeltuinen in de buurt, de een mooier dan de ander. De rol van de gemeente daarin is niet mis. De beheerder houdt namelijk de regie op de kwaliteit van deze speeltuinen. Zo worden elke 12 jaar speeltuinen vervangen en is er het nodige onderhoud nodig. Dit doe je niet alleen, maar natuurlijk met je collega’s en samen met de bewoners! Jij zorgt ervoor dat hun input meegenomen wordt, zodat iedereen een optimale ervaring heeft. 

 

Je werkt vanuit een systeem, maar ook nauw samen met de onderhoudsploeg die fungeren als jouw ogen en oren. Je kan je vast voorstellen hoe vervelend het is als bijvoorbeeld een schommel afbreekt en een kind valt of de bewoners het niet eens zijn met de inrichting, dat moet je allemaal voor zijn!

 

Het luistert nauw, want het gaat vaak om de veiligheid en het plezier van kinderen. Je moet actief de lijnen aanhouden en contacten onderhouden met de buitendienst, maar ook met de speeltuinontwerpers en de leveranciers van de materialen. En past dit allemaal binnen de wet en regelgeving en bijvoorbeeld de duurzaamheidsambities van de gemeente? Ook dit dien je in de gaten te houden. Proactiviteit hierin is een vereiste. 

 

Je kan hiermee dus echt het verschil maken in een buurt en de omgeving en het levert een tastbaar resultaat op!

 

Functie vereisten:

  • Het werkt raakt best veel disciplines zoals beleid, de groenvoorzieningen, de omgeving, verlichting, water etc... Je moet daarom wel echt een gevoel hebben bij ruimtelijke inrichting.
  • Je moet communicatief uit de voeten kunnen en proactief schakelen met partijen\
  • Je bent bereid informatie op te halen bij bewoners
  • Het is fijn als je al om kan gaan met een beheersysteem.
  • Je bent consequent en opgeruimd met je informatie
  • Je hebt al wat werkervaring, bij voorkeur in de buitenruimte of je hebt er zijdelings mee te maken gehad.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten