Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder rioleringen (zzp)

Posted Jun 30, 2022
Project ID: YIS 9109597part2
Location
Hardinxveld-Giessendam , Zuid-Holland
Duration
5 maanden
(Jul 21, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
90 - 100 €/hr
Application Deadline: Aug 5, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m

Uren: tussen 24 en 36 uur per week, dit is bespreekbaar en afhankelijk van de kandidaat

Duur: opdracht voor 6 maanden

Thuis/locatie: bespreekbaar, combinatie is mogelijk. Werkdagen in overleg

Richttarief €90 - 95

 

Wil jij actief bijdragen aan een goed werkend rioleringsstelsel? Als beheerder riolering zorg je ervoor dat het riool in goede staat is en blijft. Ben je praktisch, resultaatgericht en vind je het leuk om te fungeren als aanspreekpunt voor inwoners en ondernemers? Lees snel verder!

 

Wat ga jij bij ons doen?

Als beheerder riolering ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het rioleringsstelsel van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Je zorgt ervoor dat het riool in goede staat is en blijft. Alle dagelijkse operationele taken rondom het rioolbeheer neem jij op je. In deze functie beheer je de gegevens van de riolering en alles wat daarbij komt kijken. 

Zo lever je een bijdrage aan het beheer van het volledig water(gangen-)systeem en maak je werkafspraken over rioolinspecties. 

Je verzorgt aanvragen voor huisaansluitingen en indien nodig maak je werkomschrijvingen en tekeningen. In je werk heb je nauw contact met zowel inwoners, de vakspecialisten uit je eigen team en je collega's van de buitendienst. Als beheerder stel je verder meerjarenplanningen en kostenramingen op. Daarbij draag je zorg voor de input en voorwaarden met betrekking tot het duurzaam beheren van rioleringen in het beheerssysteem. 

  

Waar kom je te werken?

Het team

Je maakt deel uit van het zelforganiserende team Leefomgeving. Dit team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s die samen het beheer en de nieuwe aanleg van de openbare ruimte verzorgen. Er heerst een collegiale en open werksfeer. Wij bestaan uit zelforganiserende teams met spelverdelers en een regieteam. Gezamenlijk staan we voor passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.

 

De zelforganiserende teams zijn druk bezig met de doorontwikkeling van hun team. Binnen de teams is er veel ruimte om inhoud te geven aan het werk voor de samenleving. Er heerst een open en flexibele sfeer. 

 

De organisatie

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met circa 18.000 inwoners. De gemeentelijke organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en loyale medewerkers. Er wordt gewerkt volgens het principe van zelforganisatie.

 

Wat neem je mee?

Je krijgt energie van het aandragen van creatieve en innovatieve ideeën, met name op de problemen die we ervaren bij bijvoorbeeld plensbuien, clusterbuien en klimaatverandering. 

Als geen ander kan jij knopen doorhakken en weloverwogen beslissingen nemen. Hierin zoek je uiteraard graag de verbinding op met collega's. 

Je neemt graag de verantwoordelijkheid en kunt goed omgaan met de druk van anderen en het dagelijkse werkveld binnen een zelforganiserende organisatie. Je bent in staat om tegenstrijdige belangen goed tegen elkaar af te wegen.


 

Met jouw praktische en zelfstandige instelling kun je goed prioriteiten stellen en je werk in delen. Je werkt nauwkeurig, bent assertief en resultaatgericht. Je kunt goed in begrijpelijke taal communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Afhankelijk van je ervaringsniveau bepalen we samen met jou wat je nodig hebt om het werk goed uit te voeren.

 

Verder heb je:

·       Hbo werk -en denkniveau

·       Relevante opleiding richting civiele techniek/rioleringstechniek (of gelijkwaardig)

·       Aantoonbare (werk)ervaring met beheer en onderhoud van riolering

Similar projects

+ Search all projects