Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder riolering (zzp)

Geplaatst 14 okt. 2024
Project ID: YIS 9167782
Plaats
Sassenheim
Uren
28 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: z.s.m.
Einde: 14 okt. 2025
Tarief
63 - 73 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2024 12:00
  1. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA ingeschreven in NL, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!

  2. Start en einddatum: zsm voor in ieder geval 1 jaar, met optie op verlenging

  3. Functieschaal: 9, richttarief is €73

  4. Aantal uur: 28-36, in overleg met opdrachtgever

  5. Graag motivatie, beschikbaarheid en vakantieplannen opnemen in het CV



Dit ga je doen 

In samenwerking met de assetmanager, toezichthouder en collega beheerder draag je als beheerder riolering zorg voor het beheer en onderhoud van alle objecten die bijdragen aan het omgaan met (riool)water in de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. In de praktijk betekent dit met name dat je:

·        trekker bent van onderhoudsprojecten;

·        bij inpassingsontwikkelingen zorg draagt voor een goede (huis)aansluiting;

·        bij nieuwe ontwikkelingen, zoals nieuwbouwprojecten, adviseert;

·        onderhoudsplannen opstelt en bestekken helpt opstellen;

·        budgetverantwoordelijke bent en de onderhoudsbudgetten beheert;

·        aanspreekbaar bent voor het dagelijks beheer;

·        een bijdrage levert aan het opstellen van beleid;

·        ondersteunt bij het doorlopen van aanbestedingstrajecten.

De nadruk voor jou ligt op het uitzetten van projectmatig onderhoud en zorg dragen voor inpassing van (nieuwe) huisaansluitingen. De nadruk van de collega beheerder ligt op het opstellen van onderhoudsplannen, routine-onderhoudswerkzaamheden en advisering bij grootschalige nieuwbouwontwikkelingen.

Team Beheer Openbare Ruimte

Je komt terecht in een team van gedreven en betrokken collega's. Samen zorgen we voor het operationeel beleid, beheer en toezicht van de openbare ruimte. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van alle assets in de openbare ruimte, waaronder riolering, wegen, trottoirs, speeltuinen, bruggen, groen en openbare verlichting. Daarnaast draagt ons team ook zorg voor afval en reiniging. Wij zijn trots op wat we doen en zijn altijd bereid om elkaar te helpen en te ondersteunen. Het beheer van de buitenruimte vraagt diverse aandacht van allerlei professionals. Op dit moment zijn we voor HLTsamen verder aan het ontwikkelen met team beheer en we vragen versterking op diverse disciplines in dit team.

Naast onze betrokkenheid bij het werk vinden wij het belangrijk om plezier te maken. Wij organiseren regelmatig gezellige teamactiviteiten, zoals een BBQ, een gezellige teammiddag of een potje tafelvoetbal. Wij nemen ook de tijd voor een gezamenlijke lunchwandeling of een koffiebreak aan onze koffietafel. Natuurlijk helpen we je graag je weg te vinden in ons team. Je zult je dus snel thuis voelen!


Jouw profiel 

De beheerder afval typeert zich als:

  • Eigenaar: Jij neemt je verantwoordelijkheid en durft eigenaarschap te tonen. Je bent prima in staat om een goede balans te vinden tussen regie op hoofdlijnen en oog voor details.

  • Specialist: Je straalt uit dat je kennis van zaken hebt. Je bent aanspreekbaar en hebt hart voor ‘jouw’ asset. Daarbij werk je graag samen met een team met verschillende specialisten, elk met hun eigen kennis en kunde

  • Verbinder: Je bent graag in de buitenruimte en weet kantoor- en buitenwerk goed aan elkaar te verbinden. Je weet dat samenwerken een vereiste is voor succes.

  • Doorzetter: Daarnaast ben jij iemand die doorzet en resultaatgericht is. Het afwegen van diverse belangen en ruimte bieden aan participatie gaan jou goed af. Tot slot ben je bent scherp in het aansturen van en omgang met externe partijen.

 

En dit neem je mee

·        MBO+/HBO opleiding in weg- en waterbouwkunde of een civiel technische achtergrond

·        Rijbewijs B

·        Communicatieve spreek- en schrijfvaardigheid op B1 niveau

·        Ongeveer 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied riolering

Interesse in of ervaring met assetmanagement, ervaring met beheersystemen, ervaring met meerjarenprogrammering en het werken bij een gemeentelijke organisatie zijn pluspunten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten