Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder riolering (zzp)

Geplaatst 15 jul. 2024
Project ID: YIS 9162115
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jul. 2024 12:00

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

Uren: 36 per week

Startdatum: 01-08-2024

Duur: nog te bevestigen

Schaal: 9

Gemeente Almere


Als jij houdt van uitdagingen én een passie hebt voor alles wat met stedelijk water te maken heeft, overweeg dan de rol van beheerder riolering bij gemeente Almere! In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het dagelijkse en planmatige beheer van alle HWA en DWA stelsels. Daarbij hoort een divers takenpakket en werk je in een energiek, weetgierig en leergraag team. Bovendien help je de organisatie bij het professionaliseren van het assetmanagement. 

In deze rol fungeer jij als specialist en centraal aanspreekpunt omtrent de vrijverval riolering. Je beheert bestaande systemen met precisie en neemt nieuwe objecten vanuit nieuwbouwprojecten in dagelijks beheer. Maar er is meer! Je krijgt ook de kans om betrokken te zijn bij de programmering van groot onderhoud en vervangingsprojecten. Naast technisch inhoudelijke aspecten van het werken aan riool is het betrekken van de omgeving, zowel binnen als buiten de gemeentelijke organisatie een cruciaal onderdeel van het werk.

 

Als onderdeel van jouw takenpakket zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende aspecten binnen het beheer en onderhoud van regen- en vuilwaterafvoer. Dit omvat het opstellen van gedetailleerde beheer- en inspectieplannen, evenals het uitvoeren van het jaarprogramma voor Beheer en Onderhoud van waterafvoersystemen. Je zult een belangrijke rol spelen bij het bijdragen aan meerjarenbeheerprogramma‘s door waardevol onderhoudsadvies te verstrekken en input te leveren voor ontwerpeisen en beheeraspecten bij nieuwbouwprojecten.

 

Daarnaast zal je ervoor zorgen dat beheerdata georganiseerd worden opgeslagen en beschikbaar zijn voor analyse en toekomstige planning. Je zult ook af en toe zelf ontwerpen of berekeningen maken, met name voor kleinere gebieden, waarbij je gebruikmaakt van een scala aan data, variërend van rioolinspectiedata tot reinigingsdata.

Een belangrijk aspect van jouw rol zal ook het verkennen en aangaan van samenwerkingsverbanden met innovatieve partners zijn, met als doel het bevorderen van nieuwe technologieën en benaderingen binnen het domein van waterbeheer. Door deze verantwoordelijkheden effectief te vervullen, zal je bijdragen aan een efficiënter en duurzamer beheer van waterafvoersystemen, wat essentieel is voor het welzijn van onze gemeenschap en het milieu.

 

Jij hebt een scherp analytisch denkvermogen om complexe situaties te doorgronden. Jij bent nieuwsgierig van geest en iemand die graag de diepte van data verkent. Daarnaast heb jij de moed om aan de slag te gaan met risicogestuurd beheer en nieuwe benaderingen (ver)kennen, terwijl je communicatief vaardig bent om vlot te schakelen tussen interne en externe contacten.

Jij hebt ervaring met watermanagement, riolering & stedelijk water en jouw opleiding sluit hierbij aan. Ervaring met vrij vervalriolering is een eis.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten