Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder binnendienst oppervlaktewater (zzp)

Geplaatst 11 okt. 2023
Project ID: YIS 9141058
Plaats
Almere
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 nov. 2023 09:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren: 32-36

Schaal: 9/10 afhankelijk van ervaring

ZZP'ers moeten als eenmanszaak bij de KVK staan geregistreerd of als een BV zonder personeel. Maatschap en VOF zijn niet mogelijk. Daarnaast dient de zzp'er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Graag reageren met CV en motivatiebrief.


Als technisch beheerder binnendienst Oppervlaktewater bij de Gemeente Almere ben je, samen met andere collega’s, verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van oppervlaktewater. De nadruk zal bij het cyclisch beheer en onderhoud komen te liggen. Je hebt vooral een coördinerende rol en creëert de juiste randvoorwaarden voor een optimale inrichting van de openbare ruimte. Het op orde brengen en houden van het beheerregister is hier een belangrijk onderdeel van.

 

Met jouw kennis en ervaring kan je met bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden aan de slag:

  • In beeld brengen van de opgave voor het onderhoud van de verschillende onderdelen van ons watersysteem, zoals sloten en greppels, stranden, duikers, beschoeiingen. Hiertoe het (laten) verzorgen van schouwen, inventarisaties en inspecties.

  • Adviseren over de uitvoering van de beheercontracten voor ‘dagelijks verzorgend onderhoud’ (DVO). Naast het beheren van technische assets verzorgen wij ook het rietbeheer en maaien onderwatervegetatie voor het waterschap Zuiderzeeland.

  • In kaart brengen van de opgave voor het onderhoud van oppervlaktewater zoals waterdiepte (baggerprogrammering) en waterkwaliteit/ecologie (kroos, blauwalg). Hiertoe het (laten) verzorgen van inmetingen, monitoring en waterbodemonderzoeken.

  • Actueel houden van onze beheersystemen, o.a. het verwerken van revisiegegevens bij nieuwbouw, inspectieresultaten in bestaand gebied.

  • Opstellen van beoordelings- en inspectierapporten en het adviseren over maatregelen. 

  • Meewerken aan nieuwe beheer-, inspectie- en werkplannen en het uitvoeren van het jaarwerkplan en jaarprogramma. 



Over de door jou uitbestede werkzaamheden voer je regie. Dit vraagt om voldoende inhoudelijke kennis om de behoefte en uitvraag goed te kunnen formuleren en opdrachtnemers goed aan te sturen. 


Functie-eisen:

  • Wij kunnen jou het beste omschrijven als een echte aanpakker, je hebt een assertieve houding en laat zien dat jij de verantwoordelijkheden van je rol begrijpt. Je bent een stevige sparringpartner en je vindt het leuk om samen te werken met verschillende partijen, zoals bijvoorbeeld een aannemer. 


  • Je weet goed te anticiperen op veranderende omgevingsfactoren door te signaleren en proactief te handelen. Je weet balans te houden tussen het vraaggericht werken en het technisch beheer. Zo ben je aan de voorkant betrokken bij (her)ontwikkelingsprojecten en zet je de bestuurlijke en maatschappelijke wensen om in dagelijkse activiteiten.


  • Binnen het team zorg jij voor afstemming met het team, structuur in je werkzaamheden, overzicht over je taken en je stelt prioriteiten. Dit kun jij op zeer professionele wijze doen, dankzij jouw ervaring in een technische functie op het gebied van (het beheer van) oppervlaktewater. Het is belangrijk dat jij affiniteit hebt met assetmanagement.


  • Je hebt een opleiding Civiele Techniek, Hydrologie of een vergelijkbare opleiding met een specialisatie op Watermanagement. 


  • Ervaring in een technische functie op het gebied van water, geautomatiseerde kaartvervaardigings-, beheer- en geografische informatiesystemen is een pre.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten