Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance begeleider verslavingszorg (zzp)

Geplaatst 10 aug. 2023
Project ID: YIS 9138120
Plaats
Assen
Uren
8 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 4 sep. 2023
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
44.5 - 59.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 aug. 2023 17:00

Startdatum : 04.09.2023

Duur: 8 maanden (30.04.2024) met optie tot verlenging

Uren: 8 uur per week

Schaal: 9

Niveau: medior

Richttarief: € 44,50 - € 59,50



De gemeente Assen vangt sinds maart 2022 Oekraïense Vluchtelingen op op verschillende locaties in Assen. Op die locaties zijn mensen nodig die het reilen en zeilen op locatie in goede banen leiden. Bij het projectteam werken circa 25 medewerkers. Op dit moment worden er circa 600 Oekraïense ontheemden opgevangen verspreid over 4 gemeentelijke opvanglocaties.

Wij zijn op zoek naar een professional die met drank en drugsverslaafden op locatie in gesprek gaat. Het is de bedoeling dat deze gesprekken bewustwording creëren bij de bewoners en motiveren om aan hun verslaving te gaan werken. Er zal veel worden samengewerkt met de maatschappelijk werkers op locatie.

Jouw competenties:


  • Kandidaat heeft ervaring in de verslavingszorg en heeft affiniteit met het behandelen van cliënten met verslavingsproblematiek

  • Kandidaat beheerst de Oekraïense en/of Russische taal

  • Kandidaat beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden

  • Kandidaat is ondernemend en is in staat om problemen te signaleren

  • Kandidaat bezit een groot inlevingsvermogen en gebruikt dit als ingang bij het maken van contact met veel verschillende type mensen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten