Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance BAG beheerder / gegevensbeheerder

Geplaatst 21 jun. 2021
Project ID: YIS 9097285
Plaats
Someren
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 1 okt. 2021
Tarief
50 - 65 €/month

Someren

Sollicitatie deadline is 28-6 om 12:00 uur


BAG beheerder/Gegevensbeheerder

Alle voorkomende uitvoerende werkzaamheden op het gebied van de BAG. Daarbij kun je denken aan het verwerken van de BAG gegevens in de gemeentelijke systemen het doorgeven van terugmeldingen en het onderhouden van contacten met beheerders van andere basisregistraties zoals de BRP, BRK, WOZ en de BGT

Meer specifiek:

- Opstellen en verwerken van statuswijzigingen en verklaring mutaties,

- Afhandelen van terugmeldingen,

- Aanspreekpunt en vraagbaak voor andere medewerkers en collega’s,

- Bewaken van processen, termijnen en werkvoorraad

- Leveren input voor ENSIA-vragenlijsten;

- Interne controle op kwaliteit en tijdigheid.

- Deelnemen aan projecten en input daarvoor leveren. Denk aan: waarderen op m2 voor woningen WOZ, de migratie van de vergunningenadministratie naar een andere softwareleverancier en de implementatie van de omgevingswet.

 

BRK-PB (WKPB)

Alle voorkomende uitvoerende werkzaamheden uit op het gebied van de BRK-PB. Daarbij kun je denken aan het verwerken van de beperkingen in de landelijke voorziening. Monitoren van teams die beperkingen voortbrengen. En aanspreekpunt en vraagbaak voor andere medewerkers en collega’s. En Interne controle op kwaliteit en tijdigheid.

 

Basisregistratie Handelsregister

Verwerken van afzonderlijke mutatievragen uit de organisatie en periodiek bulk-mutatiebestanden afkomstig van de KvK. En aanspreekpunt en vraagbaak voor andere medewerkers en collega’s.

 

Achtervang

gegevensmakelaar

Monitoren van lopende services en berichtenverkeer en, indien nodig, analyse en probleemoplossing van de gegevensmakelaar (PinkRoccade).

MijnKadaster (Kadaster – online)

Accountbeheer


Functie-eisen

Ervaring op het gebied van het beheren van BAG-applicaties, WKPB, Handelsregister en het verwerken van daaraan gerelateerde gegevens.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten